Un grup internaţional de consultanţă face angajări în BucureştiAmaris, grup international de consultanta in Management si Tehnologii prezent in Romania din 2012, vrea sa creeze pana la 100 de noi locuri de munca in Bucuresti.

Un grup international de consultanta face angajari in Bucuresti
Un grup internaţional de consultanţă face angajări în Bucureşti
Foto: tehnopol.ro

Creat in 2007 in Geneva, grupul Amaris a inregistrat o crestere spectaculoasa in ultimii 7 ani, ajungand sa aiba acum peste 55 de birouri in 40 de tari. Expansiunea economica inregistrata de Romania in ultima vreme, la care se adauga estimarile favorabile ale Comisiei Europene pentru perioada 2014-2015, au dat nastere unui climat potrivit pentru ca Amaris sa-si dezvolte si mai mult operatiunile in tara.

Filiala din Bucuresti s-a dezvoltat intr-un ritm sustinut inca de la inceput si va continua sa creasca in urmatorii ani, atat in ceea ce priveste portofoliul de clienti si cifra de afaceri, cat si numarul de angajati, spun reprezentantii companiei.

"Planuim sa angajam inca 80-100 de persoane. Obiectivul este sa ne largim baza de clienti, dar si sa ne implicam in proiecte in alte tech hub-uri din tara", declara Federico Corsi, country manager Amaris, citat de dailybusiness.ro.

La fel ca in celelalte filiale din lume, procesul de recrutare se va concentra pe selectarea de ingineri si manageri foarte bine calificati, precizeaza oficialii companiei.

Etichete: angajări Bucureşti, loc de muncă, loc de munca Bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h