Un hanorac de la ZARA, mai scump cu 19 euro în România faţă de ţările din VestUn român din Sibiu a cumpărat un hanorac de la ZARA şi, după ce a dezlipit eticheta în lei, a observat că haine e vândută la un preţ mai mare în România, faţă de alte ţări.

Un hanorac de la ZARA, mai scump cu 19 euro in Romania fata de tarile din Vest
Un hanorac de la ZARA, mai scump cu 19 euro în România faţă de ţările din Vest
Foto: Facebook Eduard Stanciu

Un profesor din Sibiu a observat că un hanorac de la ZARA costă cu 19 euro (84 de lei) mai mult în România faţă de alte ţări din Europa.

A dezlipit eticheta pe care era afişat preţul şi a văzut că haina pe care o cumpărase cu 350 de lei de la ZARA România costă 60 de euro (265 de  lei).

"ZARA Romania. Afara vopsit gardul, inautru ... leopardul. Pret in lei 349.90, se inlatura cu grija eticheta pentru a observa pretul din tarile civilizate si surpriza 59.95 EUR adica 265.05 lei. Cam asa procedeaza marii retaileri din Romania", a scris Eduard Stanciu pe Facebook, în descrierea imaginii.

ZARA nu e însă singurul retailer care vinde la un preţ mai mare în România. În 2012, vă povesteam cum şi hainele de la H&M din România sunt mai scumpe decât în Vest. Câteva comparaţii în acest sens, AICI.

Etichete: hanorac, pret, zara romania

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE