Un hoț care a furat portofelul unei femei, într-un autobuz din București, a fost prins de polițiștiPolițiștii au prins, sâmbătă, un hoț de 47 de ani care furase portofelul unei femei, în timp ce se afla într-un autobuz de pe linia 232.

Un hot care a furat portofelul unei femei, intr-un autobuz din Bucuresti, a fost prins de politisti
Un hoț care a furat portofelul unei femei, într-un autobuz din București, a fost prins de polițiști
Foto: ancheteonline.ro

În dimineaţa de sâmbătă, 23 aprilie a.c., poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au identificat şi prins în flagrant un bărbat în vârstă de 47 de ani, imediat după ce a sustras un portofel din geanta unei femei, transmit autoritățile printr-un comunicat de presă.

Conform sursei citate, în jurul orei 9.30, poliţiştii Brigăzii de Poliţie pentru Transportul Public, au observat un bărbat care, în jurul orei 11.00, în timp ce se afla în autobuzul liniei 232, în dreptul stației R.A.T.B. „Tomești", a sustras un portofel din geanta unei femei în vârstă de 55 de ani.

Imediat după constatarea comiterii infracţiunii, s-a acţionat, reuşindu-se prinderea bănuitului şi conducerea acestuia la sediul poliţiei pentru verificări.

Prejudiciul produs a fost recuperat și predat persoanei în drept, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cel în cauză în stare de arest preventiv.

Etichete: furt, furt ratb, hoţ

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE