Un hoţ din Capitală, prins de o poliţistă aflată în timpul liberUn hoţ a fost prins în 10 minute după spargere, de o poliţistă aflată în timpul liber. Poliţista a observat că bărbatul a furat bunuri dintr-o maşină, şi-a alertat colegii şi a pornit în urmărirea hoţului.

Arestat
Arestat

Poliţista din Capitală se afla în timpul ei liber în momentul în care pe străzile din Capitală a văzut un bărbat care avea un comportament extrem de suspicios.

Prin urmare, aceasta a hotărât să îl urmărească. A văzut momentul în care bărbatul a forţat o maşină de unde a furat o tabletă şi un telefon mobil, iar apoi s-a făcut nevăzut. Poliţista şi-a alertat colegii care au pornit pe urmele bărbatului şi pe care l-au prin în mai puţin de 10 minute. Tânăra a hotărât să rămână lângă maşină şi să îl anunţe şi pe şoferul păgubit.

În momentul în care şoferul a venit la maşină, tânăra i-a explicat situaţia, iar mai apoi alături de el au pornit pe urmele hoţului. Bunurile au fost recuperate, iar hoţul este cercetat acum pentru furt calificat şi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Etichete: arestat, hoț prins, hot prins bucuresti, politista in timpul liber

0/3 COMENTARII
Militianu'
16 Mar 12:18
+0
VOTURI
-0
Oare asa s-a ajuns, incat atunci cand politia chiar face ceva sa ajunga subiect de stiri, eventual de prima pagina? Ma gandesc... ca ar fi normal ca lucrurile astea sa fie ceva obisnuit: hoti prinsi, politisti facandu-si treaba... Nu ar trebui sa fie ceva atat de iesit din comun cand cineva isi face treaba!
Mutulica
15 Mar 18:51
+0
VOTURI
-0
Iar politistii acuzati ca l-au impiedicat pe ala sa-si faca treaba.

In ce tara traim! Hotii la putere! Ne preocupa conditiile in care sunt tinuti infractorii, iar bolnavii mor in conditii si mai mizerabile...
Xulescu
15 Mar 17:05
+0
VOTURI
-0
Eventual urmeaza ca hotul sa fie gasit nevinovat si sa i se dea drumul...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE