Un hotel cu 200 de camere va fi deschis în centrul vechi al CapitaleiUn hotel cu 200 de camere va fi deschis în Capitală, pe strada Doamnei, lângă BNR. Investiția va fi realizată de lituanieni care controlează hotelul de patru stele Europa Royale. 

Un hotel cu 200 de camere va fi deschis in centrul vechi al Capitalei
Un hotel cu 200 de camere va fi deschis în centrul vechi al Capitalei

Hotelul va avea peste 200 de camere şi va fi clasificat la patru stele, urmând a fi afiliat bran­dului interna­ţional Hilton Garden Inn, potrivit datelor ZF.

Investiţia apare în pei­sajul bucureştean într-o pe­rioadă în care nu­mărul tu­riş­tilor care vizitează Capi­tala creşte încet dar si­gur. Bu­cureştiul în­ce­pe să se contureze astfel ca o capi­ta­lă europeană unde centrul istoric găzdu­ieş­te un număr mare de hoteluri pen­tru toate buzunarele.

Investitorii lituanieni recondiţionează în prezent clădirea din inima centrului istoric al Capitalei pe care au cumpărat-o de la grupul italian Mengotti, potrivit aceloraşi surse.

Contactaţi de ZF, oficialii companiei lituaniene care dezvoltă proiectul nu au dorit să comenteze.

Compania care dezvoltă proiectul din centrul vechi este Apex Alliance, iar valoarea investiţiei depăşeşte 10 mi­lioane de euro.

Etichete: Centrul Istoric, Centrul vechi, hotel

0/2 COMENTARII
LLL
01 Feb 21:11
+0
VOTURI
-0
Ma intreb si eu in ce capitala europena o cladire monument cum este cea de pe Doamnei nr. 12, este demolata in mare parte si desi are 5 etaje (o inaltime mare pentru zona si pentru imprejurimi) i se mai adauga doua etaje. In final o sa avem o distrugere si mutilare demna de coruptia de Primaria Generala si institutiile de cultura din Romania.
vasile
01 Feb 13:21
+0
VOTURI
-0
"Investiţia apare în pei­sajul bucureştean într-o pe­rioadă în care nu­mărul tu­riş­tilor care vizitează Capi­tala creşte încet dar si­gur. Bu­cureştiul în­ce­pe să se contureze astfel ca o capi­ta­lă europeană" - ROTFLMAO

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE