Un hotel inspirat de "Pirații din Caraibe" va fi deschis la MamaiaHotelul Bicaz din Mamaia, pe care BCR l-a vândut la sfârșitul anului trecut cu 8 milioane de euro către doi frați din Galați, va deveni, din luna mai, prima structură de cazare tematică de pe litoral. Atât amenajările interioare, cât și costumele angajaților vor duce cu gândul la filmul "Pirații din Caraibe", scrie profit.ro.

Un hotel inspirat de "Piratii din Caraibe" va fi deschis la Mamaia
Un hotel inspirat de "Pirații din Caraibe" va fi deschis la Mamaia

Dan și Cătălin Alexandrescu și-au vândut în vară, cu 8 milioane de euro, afacerea de condimente și ingrediente pentru prăjituri Alex & Comp către Fuchs și Dr. Oetker, iar o parte din bani i-au investit în turism, cumpărând, cu 5 milioane de euro, hotelul Bicaz din Mamaia. Renovarea și decorarea hotelului au mai costat încă un milion de euro.

Iulian Tenie, directorul executiv al firmei Noy Business Tranzaction, deținută de frații Dan și Cătălin Alexandrescu, spune că Bicaz va fi primul hotel tematic de pe litoral și că atât personalul, cât și echipele de entertainment vor fi cosumate în pirați.

"Aș îmbrăca în pirați și femeile de serviciu, însă sunt obligate să aibă halate. Dar le punem și lor ceva, acolo, care să amintească de pirați", a adăugat Tenie.

Amenajările interioare, inclusiv mobilierul, dar și cele exterioare vor aminti de asemenea de pirați. Hotelul se va numi "Pirates Resort Bicaz", denumire care apare deja pe pliantele de promovare. După câțiva ani, "Bicaz" va dispărea din denumirea hotelului.

Etichete: hotel bicaz, hotel bicaz mamaia, hotel piratii din caraibe Mamaia, piratii din caraibe

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE