Un iranian a fost prins încercând să vândă 500 de grame de opiu în Drumul TabereiUn bărbat de origine iraniană a fost prins încercând să vândă, în Drumul Taberei, o jumătate de kilogram de opiu. Totodată, oamenii legii au găsit asupra lui 4.500 de euro, bani care ar fi provenit din trafic de droguri, anunţă Poliţia Română.

Un iranian a fost prins incercand sa vanda 500 de grame de opiu in Drumul Taberei
Un iranian a fost prins încercând să vândă 500 de grame de opiu în Drumul Taberei
Foto: adevarul.ro

Reprezentanţii Poliţiei Române au prins în flagrant un cetăţean iranian, suspectat că se ocupa cu traficul de droguri, acesta având asupra lui jumătate de kilogram de opiu, cantitate pe care bărbatul ar fi intenţionat să o vândă în cartierul Drumul Taberei din Sectorul 6 al Capitalei, zonă în care şi-ar fi desfăşurat activitatea.

"La data de 17 mai, poliţiştii antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucuresti au surprins în flagrant delict un cetăţean iranian bănuit de trafic de droguri. Asupra acestuia au fost descoperite aproximativ 500 de grame de opiu, precum şi 4.500 de euro susceptibi a proveni din traficul de droguri.", se arată în comunicatul Poliţiei.

După audieri, care au avut loc la sediul DIICOT Bucureşti, bărbatul a fost arestat preventiv de judecătorii Tribunalului Bucureşti, sub acuzaţia de trafic de droguri de mare risc.

Etichete: Drumul Taberei, opiu, trafic de droguri

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE