Un italian face greva foamei pentru câinii maidanezi din RomâniaUn italian face greva foamei pentru salvarea câinilor comunitari din România.

Un italian face greva foamei pentru cainii maidanezi din Romania
Un italian face greva foamei pentru câinii maidanezi din România

Sâmbătă 7, începând cu ora 16.00, bucureştenii sunt invitaţi în Piaţa Universităţii, în faţa Teatrului Naţional să-l cunoască pe Giovanni Porta, italianul care face greva foamei pentru salvarea câinilor din România, se anunţă pe pagina de Facebook a evenimentului.

"Vom protesta alături de Giovanni Porta pentru a opri măcelul căţeilor. Deja aţi văzut că petiţiile şi scrisorile au avut efect, dar cel mai mare mesaj este transmis prin proteste. Mass-media vor fi prezente pentru a ne număra. Haideţi să fim mulţi pentru a pierde şirul numărătorii. Doar împreună putem reuşi! Pentru ei, pentru viaţa lor, merită să ne unim forţele şi să lăsăm la o parte orgoliile şi orice altceva mai avem de făcut", precizează organizatorii evenimentului de pe Facebook.

Tot sâmbătă, în Capitală, va avea loc şi un protest anti-maidanezi. Detalii despre acest eveniment aici.

Etichete: greva foamei, protest, protest Bucuresti, protest câini, protest câini maidanezi, protest Piaţa Universităţii

0/1 COMENTARII
danan
07 dec 17:37
+0
VOTURI
-0
Majoritatea tarilor din spatiul European au obiectivat tragediile din Romania, va rog sa ii traduceti domnului din Italia situatia reala si sa-l informati inainte sa-l infometati

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE