Un liceu de prestigiu din București, REABILITAT și MODERNIZAT cu fonduri europeneUnul dintre liceele de prestigiu ale învăţământului românesc, Liceul Teoretic "C. A. Rosetii", a fost reabilitat şi modernizat integral cu fonduri europene accesate de către primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu.

Liceul Teoretic „C.A. Rosetti" din Sectorul 2 va fi o mare atracţia pentru cei care vor dori să urmeze cursurile unei unităţi de învăţământ de top. 

Odată cu finalizarea lucrărilor la Liceul Teoretic "C. A. Rosetti",  situat pe strada Strada Giuseppe Garibaldi numărul 11 din cartierul Floreasca, cei 1000 de elevi care frecventează cursurile au acum la dispoziţie cele mai bune condiţii de educaţie, dar și de întreţinere şi dezvoltare a organismului prin practicarea sporturilor pe terenurile special amenajate, anunță reprezentanții Primăriei Sectorului 2 prin intermediul unui comunicat remis B365.ro.

În Sala de sport "Eugen Trofin" a liceului, care a fost construită din fondurile europene accesate de Primarul Neculai Onţanu, cea mai mare din Capitală, şi pe celelalte trei terenuri, de handbal, volei și fotbal, vor avea loc vineri, 5 iunie, meciuri demonstrative susținute de liceenii din Sectorul 2.

Etichete: C. A. Rosetti, floreasca, liceu, modernizare, Neculai Onţanu, sală de sport, Sectorul 2

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE