Un lider PSD a murit după ce s-a aruncat de la etajul 10, marțiUn bărbat în vârstă de 58 de ani s-a aruncat, în urmă cu puțin timp, de la etajul 10 al unui bloc din Constanța. În urma impactului, bărbatul, consilier județean din partea PSD, și-a pierdut viața.

Lider PSD, mort dupa ce s-a aruncat de la etajul 10
Lider PSD, mort după ce s-a aruncat de la etajul 10
Foto: replicaonline.ro

Un bărbat de 58 de ani din Constanța a murit în urmă cu puțin timp după ce s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Constanța. 

Potrivit stiripesurse.ro, bărbatul, Nicolae Fronescu, era consilider județean din partea Partidului Social Democrat (PSD). În trecut, acesta a deținut funcția de director al Direcției Piețe, Târguri și Oboare Constanța. 

Polițiștii susțin că Fronescu s-a sinucis, după ce ar fi rugat pe muncitorii de pe șantierul în care se află imobilul să-i arate unul dintre apartamentele situate la etajul 10 al clădirii respective. Când a ajuns în balcon, s-ar fi aruncat în gol, agățându-se de un copac.

Membrii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, alături de medicii de pe ambulanța sosită de urgență la fața locului nu au mai putut face nimic pentru bărbat, constatând decesul acestuia.

Potrivit replicaonline.ro, "Preşedintele, ales al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Daniel Constantinescu îşi exprimă durerea şi profundul regret faţă de trecerea în nefiinţă a bunului prieten şi coleg Stelian – Nicolae Fronescu şi transmite sincere condoleanţe familiei îndurerate. Consilier judeţean P.S.D., Stelian – Nicolae Fronescu şi-a dedicat ultimii ani din viaţă comunităţii constănţene, iniţiativele sale fiind mereu în sprijinul cetăţenilor judeţului Constanţa. Dumnezeu să-l odihnească în pace!", se arată într-un comunicat de presă al CJ Constanța. 

0/2 COMENTARII
vlad
29 Jul 10:42
+0
VOTURI
-0
Ce legatura are asta cu Bucurestiul?
dreptate
28 Jul 18:06
+0
VOTURI
-0
Dumnezeu incepe Judecata de Apoi, ieri a murit deputatul aurel vladoiu, azi a murit deputatul gheorghe ciobanu plus tot azi a murit nicolae fronescu consilier judetean la Constanta care s-a aruncat de la etajul 10 si aceeasi soarta ii asteapta pe toate zecile de mii de farisei pe care Isus i-a condamnat la IAD:"Vai voua, carturarilor si fariseilor fatarnici! Serpi, pui de vipere, cum veti scapa de osanda iadului?", Noul Testament, Matei cap.23: 29,33

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE