Un MAGAZIN LIDL din Bucureşti se REDESCHIDE JOIDin 18 august, începând cu ora 7.30, magazinul Lidl situat pe Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 8B își va întâmpina clienții cu un nou aspect, mai modern și mai apropiat de dorințele lor. În plus, din ziua redeschiderii până duminică, 21 august, aceștia se vor putea bucura de oferte speciale și reduceri.

Un magazin Lidl se redeschide in Bucuresti
Un magazin Lidl se redeschide în Bucureşti

În linie cu demersurile companiei spre sustenabilitate, magazinul Lidl din Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 8B, se va redeschide cu o serie de îmbunătățiri în ceea ce privește design-ul, funcționalitatea și consumul de energie. Pentru a minimza impactul asupra mediului, întregul sistem de climatizare va fi înlocuit, contribuind astfel la o eficiență energetică superioară a magazinului. Totodată, pentru a facilita accesul clienților la produsele preferate, au fost reamenajate grupele de marfă și au fost montate congelatoare verticale.

În plus, îmbunătățirile aduse unității includ beneficii pentru angajați. Aceștia se vor putea bucura de un nou concept al zonei pentru personal, cu un design mai plăcut și mai practic.
Totodată, începând de joi, 18 august, și până duminică, 21 august, magazinul Lidl de pe Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 8B îi va așteapta pe clienți cu oferte speciale și cu reduceri. Aceștia se vor putea bucura de reduceri de minimum 20% la produse Pilos și Cămara Noastră, precum și la toate produsele de panificație proaspăt scoase din cuptor de la Brutăria Lidl și la întreg sortimentul de fructe și legume de la Piața Lidl. În plus, clienții vor putea beneficia de reduceri de peste 40% la produsele non-alimentare selecționate.

Etichete: Lidl, lidl bucuresti, magagzin lidl bucuresti, magazin Lidl

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE