Un magazin LIDL din Bucureşti va fi ÎNCHIS pentru modernizareMagazinul Lidl din București, situat pe Strada Sergent Ștefan Crișan, nr. 31, va fi închis începând cu data de 31 iulie, ora 20.00, până pe 1 septembrie, ora 7.30, pentru lucrări de modernizare.

Un magazin LIDL din Bucuresti va fi INCHIS pentru modernizare
Un magazin LIDL din Bucureşti va fi ÎNCHIS pentru modernizare

"După redeschidere, magazinul va oferi un plus de funcționalitate pentru clienți. Pentru a-i ajuta pe aceștia să găsească mai ușor produsele preferate, grupele de marfă vor fi reamenajate, iar pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale.

Îmbunătățirile aduse magazinului includ și beneficii pentru angajați. Aceștia se vor putea bucura de un nou concept al zonei pentru personal, cu un design mai plăcut și mai practic.

De la redeschiderea de joi, 1 septembrie, și până duminică, 4 septembrie, magazinul Lidl de pe Strada Sergent Ștefan Crișan, nr. 31, îi va așteapta pe clienți cu oferte speciale și cu reduceri. În plus, în perioada de modernizare a unității, clienții își vor putea face cumpărăturile în magazinele Lidl din apropiere, situate pe Bulevardul Uverturii, nr. 202-204, Bulevardul Timișoara, nr. 42C și Bulevardul Bucureștii Noi, nr. 111", anunţă reprezentanţii Lidl.

Etichete: Lidl, lidl bucuresti, magazin lidl bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h