Un mall din Capitală îşi extinde parcarea cu 7 etaje în subteran. La cât se ridică investiţiaZona Floreasca - Barbu Văcărescu – Serviciul Permise din Pipera se aglomerează şi mai mult. Și asta pentru că fondul de investiţii NEPI va extinde Mall-ul Promenada şi construieşte lângă acesta o clădire de birouri de 30.000 mp, scrie Ziarul Financiar.

Promenada Mall
Promenada Mall
Foto: compania

Fondul de investiţii sud-african revine în cursa birourilor din zona Floreasca-Barbu Văcărescu şi va demara în perioada imediat următoare atât ex­tin­derea centrului comercial, cât şi clădirea de birouri ce va fi integrată în respectivul mall.

Conform reprezentanţilor companiei, sud-africanii nu au obţinut încă de la primărie au­to­rizaţiile necesare demarării proiectului de care se discută încă din 2015, fiind vorba de un proces îndelungat. Investiţia se ridică la cel puţin 165 de mililioane de euro. 

Deocamdată, reprezentanţii NEPI Rockcastle nu pot estima data la care va fi finalizat proiectul.

Cea mai spectaculoasă componentă a proiectului o reprezintă faptul că extinderea va dis­pune de o parcare ce se va întinde pe şapte eta­je în subteran, cea mai adâncă din România.

Citeşte şi Mallul Promenada a introdus parcarea cu plată

Etichete: cladire de birouri, parcare promenada, parcare promenada mall, parcare subterana promenada, Promenada Mall

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE