Un mare HOŢ de pe litoral, prins de poliţişti. Avea acasă mii de lucruri furate de la turişti. FOTOUn bărbat de 64 de ani a fost prins în flagrant, în Mamaia, în timp ce spărgea o mașină, polițiștii descoperind, în locuința acestuia, mii de lucruri furate de la turiștii de pe litoral.

După o urmărire în trafic, flagrantul a fost organizat în fața unui hotel din stațiunea Mamaia, unde inculpatul, Mihalache M, însoțit de o femeie de 49 de ani, a încercat să spargă o mașină înmatriculată în Galați, prin forțarea portierelor. Ca un bonus, polițiștii au descoperit că acesta conducea fără permis de conducere, potrivit Reporter NTV.

În timpul perchezițiilor organizate la domiciliul acestuia a fost descoperită o cantitate impresionantă de bunuri sustrase de la turiști, fiind vorba de 30 de valize cu haine, zeci de laptopuri și aparate foto, precum și alte obiecte. Aduse la Poliție pentru a fi inventariate, toate acestea au umplut o încăpere întreagă.

Hoţul, alături de complicea sa, prefera stațiunile Mamaia și Eforie, în materie de automobile manifestând o înclinație evidentă spre mărcile Dacia Logan și Duster, ale căror portiere sunt destul de ușor de forțat.

Etichete: flagrant, furt, hoţ, hot litoral, mamaia, poliţie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE