Un martor susține că un grup de schiori a provocat avalanșa din Franța. Unul dintre schiori e românUn grup de schiori din care făcea parte cel puţin un român a provocat avalanşa din sud-estul Franţei, soldată cu moartea a trei persoane, susține un martor.

Un martor sustine ca un grup de schiori a provocat avalansa din Franta. Unul dintre schiori e roman
Un martor susține că un grup de schiori a provocat avalanșa din Franța. Unul dintre schiori e român
Foto: bucurestifm.ro

Trei elevi au murit după avalanşa produsă miercuri după-amiază în apropierea staţiunii Deux Alpes, situată în sud-estul Franţei, informează mediafax.ro.

Unul dintre profesorii care însoţeau grupul de 19 elevi de liceu pe pârtia de schi a fost arestat preventiv sub acuzaţia de omor prin imprudenţă.

Principalul martor al procurorilor francezi este un turist român care se afla pe pârtie cu un alt grup, format în total din 15 persoane.

"O persoană de naţionalitate română s-a prezentat la jandarmerie pentru a spune că schia cu un grup de 15 persoane pe aceeaşi pârtie şi că a auzit un zgomot, ca o explozie, în momentul declanşării avalanşei", a declarat procurorul din Grenoble, Jean-Yves Coquillat, citat de postul BFMTV.

Românul este audiat ca martor, procurorii precizând că grupul acestuia nu pare a fi responsabil de producerea avalanşei.

Etichete: avalansa, avalansa franta

0/1 COMENTARII
Elsa
17 Jan 02:20
+0
VOTURI
-0
Informatia nu este corecta! Principalul martor e ucrainean.
"...and a Ukrainian tourist has been charged with involuntary homicide, his lawyer said... 'He recognises his responsibility, he is not in denial,' lawyer Benedicte Tarayre said, adding that he was 'shocked' and 'angry' by the tragic turn of events. 'He did not realise the danger because many people had taken this piste over the previous two days.'"

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3402790/French-teacher-led-students-closed-piste-avalanche-killed-two-charged-manslaughter.html

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE