Un medic de la Spitalul Militar a uitat un pansament în corpul pacienteiUn medic de la Spitalul Militar din Capitală a uitat iniţial un pansament în corpul unei femei operată pentru cancer de col uterin. La a doua operaţie medicul i-ar fi perforat colonul şi a agravat iremediabil starea femeii. 

Un medic de la Spitalul Militar a uitat un pansament in corpul pacientei
Un medic de la Spitalul Militar a uitat un pansament în corpul pacientei
Foto: ziaruldeinvestigatii.ro

Familia pacientei vrea să depună plângere penală pe numele medicului de la Spitalul Militar din Capitală, anunță TVR.

Matei Anicuţa a aflat la începutul anului că are cancer de col uterin. Copiii au internat-o la Spitalul Militar din Bucureşti, unde a devenit pacienta locotent-colonelului doctor Marian Ştefan, care a operat-o în luna martie. Starea ei de sănătate însă nu s-a îmbunătăţit.

A vrut să afle şi părerea altor medici şi a mers la Spitalul Fundeni, unde i s-a făcut o radiografie. Atunci a ieşit la iveală greşeala chirurgului de la Spitalul Militar. Dar radiologul nu i-a cerut decât se meargă la un nou consult la doctorul Ştefan.

O nouă operaţie ar fi trebuit să fie salvatoare.

Dar femeia se confruntă acum cu o problemă extrem de gravă: funcţiile fiziologice ale colonului au fost preluate de vagin. Iar chirurgul refuză să îi dea vreo explicaţie.

Anicuţa va fi acum operată din nou.

Conducerea Spitalului Militar a refuzat să ofere un punct de vedere, pe motiv că toate datele privind starea pacientului sunt confidenţiale. Despre greşelile medicului Marian Ştefan care a uitat un pansament în corpul pacientei, niciun cuvânt.

Familia pacientei vrea să îl reclame pe chirurg la Colegiul Medicilor și îi va face şi plângere penală.

Etichete: Bucureşti, chirurg, dosar penal, malpraxis, medic, operaţie, pansament, Spitalul Militar

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE