Un membru al formației Monarchy Band a murit în incendiul de la ColectivCosti Ignat, un membru al Monarchy Band, a murit în incendiul de la clubul Colectiv. El a ieșit printre primii din local dupa izbucnirea incendiului, însă s-a întors să salveze răniți.

Un membru al formatiei Monarchy Band a murit in incendiul de la Colectiv
Un membru al formației Monarchy Band a murit în incendiul de la Colectiv

Costi Ignat, membru al trupei Monarchy Band, despre care se zvonea inca de sambata ca ar fi murit in incendiu, a aparut oficial pe lista persoanelor decedate, iar pe pagina acestuia de Facebook curg mesajele de sustinere din partea prietenilor si a cunoscutilor.

Institutul National de Cercetare pentru Sport scrie pe pagina de Facebook a acestuia: "Institutul National de Cercetare pentru Sport anunta cu durere trecerea in nefiinta, in evenimentul de vineri de la Clubul Colectiv, a dragului nostru coleg Constantin Ignat, un cercetator rebel care a pus pasiune in tot ceea ce a facut. Condoleante familiei".

Costi Ignat avea 40 de ani, a fost membru al formatiei Teuton si canta in trupa Monarchy Band. In trupa Teuton, el a fost coleg cu Adrian Rugina.

De asemenea, chitaristul Iulian Rob si basistul Marian Leusteanu, membri ai formatiei Monarchy, au fost raniti si ei in incendiul de la Clubul Colectiv. Apropiati ai acestora au scris pe Facebook ca, in vreme ce Iulian Rob "se lupta sa revina", Marian Leustean a suferit arsuri usoare.

Etichete: colectiv, Costi Ignat, incendiu, Monarchy Band

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE