Un membru PNL din Bistrița Năsăud, fotografiat în timp ce ar fi agresat o femeie FOTOPNL Bistriţa Năsăud a anunţat vineri că Biroul Politic Judeţean se va întruni în şedinţă de urgenţă cu propunerea de excludere din partid a lui Jenor Beudean. Liberalul a fost fotografiat în timp ce ar fi agresat o femeie. 

Un membru PNL din Bistrita Nasaud, fotografiat in timp ce ar fi agresat o femeie FOTO
Un membru PNL din Bistrița Năsăud, fotografiat în timp ce ar fi agresat o femeie FOTO
Foto: Cristian Cezar Constantinescu Facebook

Soţul femeii agresate, Cristian Cezar Constantinescu, a postat, vineri, pe Facebook imagini care îl înfăţişau pe Jenor Beudean agresând-o pe soţia sa.

"Supun atenţiei dumneavoastră o situaţie extrem de neplăcută, în care soţia mea a fost agresată de către un politician de frunte a judeţului Bistriţa Năsăud", a scris Cristian Cezar Constantinescu pe Facebook.

El a relatat că marţi, 14 iunie 2016, în jurul orei 16:00, soţia sa se afla în Bistriţa, pe Bulevardul Independenţei, la o trecere de pietoni semaforizată şi dupa ce semaforul a arătat culoarea verde s-a angajat în traversare pe zebră, când "un autoturism marca Toyota, cu numar de înmatriculare BN30WVW a venit în viteză, în ciuda culorii roşii a semaforului (pentru şofer)".

"Evident că soţia mea s-a speriat pentru că putea fi accidentată şi a lovit cu piciorul în maşina respectivă. Şoferul a înjurat-o (nici nu mă asteptam la altceva) şi fiecare şi-a continuat drumul. (...) Când a ajuns la trecerea de pietoni de pe strada Solomon Halita, acelaşi autoturism care trecuse pe culoarea roşie a oprit chiar pe trecerea de pietoni (deh, smecher!!!), şoferul s-a dat jos şi a lovit-o pe soţia mea peste faţă, a bruscat-o, i-a rupt maieul şi a agresat-o verbal", susţine Cristian Cezar Constantinescu.

El mai afirmă că aceasta a mers la Poliţia locală si a depus o plângere pe data de 15 iunie, unde a înmanat pozele tipărite organelor legii. "Mare minune: procesul verbal (...) nu se află încă înregistrat!!!!!", anunţă bărbatul, conform mediafax.ro.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu i-a cerut vineri scuze în mod public femeii agresate în trafic de fostul vicepreşedinte al PNL Bistriţa-Năsăud, Jenor Beudean.

''Oamenii de genul acesta nu au nicio scuză şi nu au nimic în comun cu PNL. Celei care i-a fost victimă îi cer eu iertare pentru momentul prin care a trecut. Mă bucur că a avut curajul să facă public incidentul. Sper ca autorităţile să-şi facă treaba şi să înlăture orice dubiu că ar încerca să-l favorizeze pe agresor'', a scris Gorghiu pe Facebook.

"Biroul Politic Judeţean al PNL Bistriţa-Năsăud se delimitează categoric de orice act de violenţă asupra unei persoane, cu atât mai mult asupra unei femei. Faptele imputate domnului Jenor Beudean, fostul candidat al PNL pentru primăria Şieu-Odorhei, sunt de o gravitate excepţională, inacceptabile şi nu pot fi sub nicio formă tolerate de Partidul Naţional Liberal. Drept urmare, în cel mai scurt timp, Biroul Politic Judeţean al PNL se va întruni în şedinţă de urgenţă cu propunerea de excludere din partid, în conformitate cu articolul 26, alin 1, litera h. din Statut", se arată într-un comunicat transmis de PNL.

PNL precizează că Jenor Beudean nu mai deţine nicio funcţie de conducere în cadrul PNL Bistriţa-Năsăud din data de 15 aprilie.

Etichete: bistrita nasaud, Jenor Beudean, PNL

0/2 COMENTARII
zzz
18 Jun 07:56
+0
VOTURI
-0
soferul ar trebui sa plateasca serios pentru asta ....
Maximus
17 Jun 21:27
+0
VOTURI
-0
Inteleg ca "sotia" a inceput lovind cu piciorul in autoturism dar la final a incasat-o si s-a gandit sa reclame la politie. Este foarte clar ca ambele persoane isi au partea lor de vina. D-na Gorghiu isi cere scuze pentru "agresiunea PNL" dar altfel nu are nicio problema sa sustina candidati urmariti penal iar PSD chiar are sef un condamnat penal si nimeni de acolo nu prezinta "poporului" vreo scuza!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE