Un Mercedes al lui Ceaușescu, scos la licitație la 30.000 euro. Banii vor merge la GalaţiUn autoturism Mercedes care i-a aparținut lui Nicolae Ceaușescu va fi scos la licitație în Germania, la un preț de pornire de 30.000 de euro, actualul proprietar al mașinii, un bărbat din Irlanda, urmând să doneze banii unei fundații din Nicorești, județul Galați, care se ocupă de persoane cu dizabilități.

Un Mercedes al lui Ceausescu, scos la licitatie la 30.000 euro. Banii vor merge la Galati (Foto promotor.ro)
Un Mercedes al lui Ceaușescu, scos la licitație la 30.000 euro. Banii vor merge la Galaţi (Foto promotor.ro)

Ionel Melinte, vicepreședintele Fundației "Bunul Samaritean" din Nicorești, județul Galați, care se ocupă de persoane cu dizabilități, a declarat, pentru News.ro, că fundația funcționează din 2003.

"Avem noroc că cineva vrea să ne dea o sumă de bani de la o licitație care se va organiza, în luna martie, în Germania, unde va fi scoasă la licitație o mașină Mercedes, așa am înțeles, care i-a aparținut lui Nicolae Ceaușescu. Ei vor să facă o ironie, pentru că Ceaușescu nu se ocupa de persoanele cu dizabilități și banii vor ajunge în România, la noi la fundație. Noi suntem foarte bucuroși și ne-am bucura dacă o persoană din România se va duce în Germania și va cumpăra acel Mercedes", a spus Melinte.

El a afirmat că mașina respectivă are certificat din care reiese că i-a aparținut lui Nicolae Ceaușescu, proprietarul actual fiind un bărbat din Irlanda, Conor Hughes.

Etichete: licitaţie, Mercedes, Nicolae Ceausescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE