Un meteorit a explodat deasupra unui oraş din America VIDEOMai mulţi locuitori ai oraşului american Phoenix, din Arizona, au surprins momentul în care un meteorit a intrat în atmosfera terestră şi a explodat. 

Explozie a unui meteorit in America
Explozie a unui meteorit în America

O lumina strălucitoare, însoțită de o bubuitură puternică, a fost observată pe cerul orașului Phoenix, Arizona, joi dimineața. Chiar dacă la început nu s-a ştiut despre ce este vorba, Laurence Garvie, un cercetător al Centrului pentru Studiul Meteoriților din cadrul Universității de stat din Arizona a explicat presei că a fost vorba de explozia unui meteorit care a intrat în atmosfera terestră cu o viteză de mii de kilometri pe oră, potrivit abc.com.

 

Înregistrarea video arată că cerul a devenit brusc luminos și din ce în ce mai strălucitor. A urmat o bubuitură puternică ce a trezit mulți localnici din somn. Apoi lumina de pe cer a scăzut în intensitate. 

Unul dintre martori, o femeie din Snowflake, statul Arizona, a povestit că s-a trezit din cauza unui zgomot foarte puternic, crezând că cineva încearcă să intre în locuința sa. Ea a verificat ce arată camera de filmat din fața ușii locuinței cu ajutorul unei aplicații de pe telefonul mobil și a văzut o explozie intensă de lumină pe cer.

Etichete: America, explozie meteorit, meteorit, meteorit america, meteorit arizona, SUA

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h