Un metrou CAF s-a defectat la Piața Unirii. Circulația trenurilor a fost blocatăBucureștenii care circulă cu metroul au avut parte de un eveniment neplăcut în această seară. Un metrou nou, de tip CAF, s-a defectat la stația Piața Unirii, iar circulația a fost oprită pe direcția Pipera - Berceni, timp de 40 de minute. 

Un metrou CAF s-a defectat la Piata Unirii. Nu se mai circula decat intr-o singura directie
Un metrou CAF s-a defectat la Piața Unirii. Nu se mai circulă decât într-o singură direcție

UPDATE 20.30: Circulația a fost reluată pe direcția Pipera-Berceni. Potrivit purtătorului de cuvânt al Metrorex, Evelyn Croitoru, circulația a fost reluată la ora 20.05, însă informația a fost comunicată mai tîrziu.

UPDATE 20.17 "Garnitura care s-a defectat este trasă acum către depou de un alt tren", a precizat pentru B365.ro, purtătorul de cuvânt al Metrorex. Circulația cu călători pe direcția Pipera - Berceni este în continuare oprită. 

Un metrou CAF s-a defectat în jurul orei 19.25 la stația Piața Unirii. Călătorii au fost debarcați, însă circulația este blocată momentan pe direcția Pipera - Berceni. 

"Urmează ca trenul defect să fie tras de un alt tren către depou. Estimăm că va mai dura în jur de 15 minute", a precizat pentru B365.ro, Evelyn Croitoru, purtător de cuvânt al Metrorex. 

Metrourile CAF au intrat în circulație la începutul lunii iulie. 

Trenurile au fost cumpărate în urma încheierii contractului comercial nr. 89/29.11.2011, în valoare de 97.012.450 Euro fără TVA, privind achiziţia a 16 trenuri noi de metrou, contract ce a fost atribuit în urma unei licitaţii publice internaţionale

Etichete: blocat, caf, metrou

0/5 COMENTARII
Un glont pentru fiecare politician roman
08 oct 09:03
+0
VOTURI
-0
=)
Astea's alea fara aer conditionat pentru ca "se creaza efect de sera in statii". N-o sa uit acesta explicatie oficiala de anul trecut.
Insa nimeni, absolut nimeni nu se revolta.
Pe-astia nu-i ating comentariile de pe Internet. Trebuie atinsi fizic.
Suntem un popor care-si merita soarta.
victor
08 oct 07:53
+0
VOTURI
-0
Adevarul ca sunt mai "gandite" cele vechi de la Bombardier...la cele noi au bagat bara aia fix in dreptul usilor asa ca e foarte deranjant sa treci dintr-o parte in alta....
VENTALATIE ZOB !!!
07 oct 22:23
+0
VOTURI
-0
MORI ASFIXIAT IN ELE !!! ASTIA CARE AU CUMPARAT METROURILE AU MERS VREODATA IN AGLOMERATIE IN CU ELE ?? DACA STAI IN CABINA SAU CIRCULI IN PROBE, TE DOARE IN BANANA, INSA SA MEARGA CU ELE CAND SUNT PLINE SA VADA DACA POTI SA RESPIRI...
magiun
07 oct 22:20
+0
VOTURI
-0
trenuri ieftine platite scump, nimeni nu raspunde, traiasca partidul pentru ca ne-a facut metrou
Radu
07 oct 21:01
+0
VOTURI
-0
Proaste metrouri. Dupa ce ca ultimul vagon fluiera in mers de te ia capul, scaunele mici si inghesuite, anuntul cu urmatoarea statie se aude ba prea tare, ba prea incet, usile inestetice, acum au inceput sa cada cu totul.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h