Un microbuz care circula pe ruta Galaţi-Bucureşti a luat foc în MihăileştiUn microbuz în care se aflau 10 persoane a luat foc pe Drumul European 85, pe raza localităţii Mihăileşti. Nicio persoană nu a fost rănită.

Un microbuz care circula pe ruta Galati-Bucuresti a luat foc in Mihailesti
Un microbuz care circula pe ruta Galaţi-Bucureşti a luat foc în Mihăileşti
Foto: ziare.com

Microbuzul circula pe ruta Galaţi-Bucureşti.

"Apelul pe 112 a fost primit la ora 09.02 şi spunea că un microbuz s-a aprins în trafic, pe raza localităţii Mihăileşti. Se intervine şi la această oră pentru localizarea şi lichidarea incendiului. Pompierii din Buzău au intervenit cu trei autospeciale, dintre două cu apă cu spumă şi un SMURD. Din primele informaţii , se pare că în microbuz se aflau 10 persoane, însă nimeni nu a fost rănit. E vorba de o ardere generalizată, dar deocamdată nu se ştiu cauzele incendiului. După intervenţie se va face cercetarea la faţa locului pentru a se stabili de la ce a pornit focul", a declarat, pentru MEDIAFAX.ro, Vasile Prahoveanu, purtător de cuvânt ISU Buzău.

Miercuri, pe raza localităţii Câmpina, un autobuz a luat foc în timpul mersului. În mijlocul de transport nu era niciun călător astfel că nu au fost înregistrate victime, iar şoferul a reuşit să iasă la timp.

Etichete: foc, incendiu, microbuz

0/1 COMENTARII
Cris
23 Jun 19:20
+0
VOTURI
-0
E zona X (crepusculara) la Mihailesti... Sa vina Mironov sa faca masuratori, ceva.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE