Un migrant a fost ÎMPUŞCAT la graniţa dintre Bulgaria şi TurciaUn migrant din Afganistan a fost împuşcat joi seara, la frontiera Bulgariei cu Turcia. Bărbatul a murit în drum către spital.

Un migrant a fost IMPUSCAT la granita Bulgaria si Turcia
Un migrant a fost ÎMPUŞCAT la graniţa Bulgaria şi Turcia
Foto: noi.md

"Un grup mare de migranţi ilegali a încercat să pătrundă în Bulgaria, din Turcia. Un bărbat a fost rănit prin împuşcare într-un incident şi a murit în drum către spital", a declarat o purtătoare de cuvânt a ministerului pentru AFP, informează Mediafax.ro.

Incidentul a avut loc joi seara în apropiere de localitatea Sredeţ, a adăugat ea, precizând că migrantul era din Afganistan.

Potrivit DPA, care citează o sursă guvernamentală, sub protecţia anonimatului, o încăierare şi un schimb de focuri a izbucnit după ce autorităţile de frontieră au încercat să reţină aproximativ 40 de "imigranţi ilegali" care trecuseră frontiera din Turcia în Bulgaria.

Toţi migranţii erau bărbaţi, iar unii erau înarmaţi, a mai declarat sursa citată, care a precizat că, potrivit unei anchete preliminare, toţi ar proveni dn Afganistan.

O anchetă este în curs.

Etichete: Bulgaria, împuşcat, migranti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE