Un muncitor a căzut de la etajul şase al blocului la care lucra. Cum a supravieţuit tânărulUn muncitor care lucra la un bloc aflat în construcţie din cartierul Militari din Capitală a supravieţuit, vineri dimineaţă, după ce a căzut de la cel de-al şaselea etaj al clădirii în care lucra. Şocul impactului cu solul a fost atenuat pentru că muncitorul a căzut pe un morman de nisip. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Universitar. 

Un muncitor a cazut de la etajul sase al blocului la care lucra. Cum a supravietuit tanarul (Foto ziare.com)
Un muncitor a căzut de la etajul şase al blocului la care lucra. Cum a supravieţuit tânărul (Foto ziare.com)

Tânărul a fost preluat de un echipaj de ambulanţă şi, potrivit anchetatorilor, acesta era conştient, şi acuza dureri în zona spatelui. A fost transportat la Spitalul Universitar de Urgenţă din Capitală unde va face mai multe investigaţii medicale.

Secţia 21 de Poliţie şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Bucureşti au deschis o anchetă. Din primele verificări, potrivit Poliţiei, tânărul nu avea atribuţii în zona din care a căzut, informează news.ro. El s-a dezechilibrat când se afla la etajul şase al blocului din cartierul Militari în care lucra. A căzut în gol însă şocul a fost atenuat de un morman de nisip pe care a căzut.

Etichete: bloc in constructie militari, căzut, etajul sase, muncitor, Sectorul 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE