Un nou accident cu români în Ungaria. Șoferul A ADORMIT la volanPatru români se află internaţi în Ungaria în urma unui alt accident grav petrecut pe o autostradă din Ungaria. Șoferul, cetățean român, a adormit la volan și a intrat pe contrasens, rupând parapeții și oprindu-se în șanț.

 

 

Un nou accident cu romani in Ungaria. Șoferul A ADORMIT la volan
Un nou accident cu români în Ungaria. Șoferul A ADORMIT la volan
Foto: proalba.ro

Consulatul General al României la Szeged a fost informat de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Csongrad cu privire la producerea unui accident grav pe teritoriul Ungariei, în noaptea de 31 august 2013, în care au fost implicaţi patru cetăţeni români, scrie rtv.net.

Oficiul consular a întreprins demersurile necesare pe lângă autorităţile ungare în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare referitoare la incident.

Conform datelor transmise, autoturismul condus de un cetăţean român circula pe autostrada M43, în direcţia Szeged - Mako, când şoferul a adormit la volan şi a intrat pe contrasens, rupând parapeţii şi oprindu-se în şanţ.

În autoturism se aflau alţi trei cetăţeni români, care se află internaţi la spital, cu leziuni foarte grave.

Familiile aparţinătoare au fost prezente la faţa locului, circulând într-o altă maşină care îi însoţea.

Oficiul consular păstrează permanent legătura cu cetăţenii români şi cu autorităţile locale şi este pregătit să acorde asistenţă consulară în limita competenţelor.

 

Etichete: accident, accident rutier, oameni raniti, victime

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h