Un nou bazin de înot pentru elevii unei școli din Sectorul 4 al Capitalei. FOTOÎn cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local Sector 4, organizată marți, 2 iunie, una dintre hotărârile aprobate a vizat rectificarea Bugetului Local pe anul în curs. Printre proiectele care urmează să fie materializate în acest an se înscrie şi reabilitarea bazinului de înot existent, însă, deocamdată, nefuncţional, din incinta Școlii Gimnaziale nr.190 „Marcela Peneș".

Prin Direcția de Învățământ și Tineret Sector 4, a fost alocat bugetul aferent reabilitării şi modernizării bazinului din incinta Școlii Gimnaziale nr.190 „Marcela Peneș", prin montarea de pompe de recirculare a apei şi a branşamentelor la instalaţiile electrice, sanitare şi de climatizare.

Totodată, a fost prevăzută şi o construcţie uşoară tip „acoperiş", care să asigure utilitatea bazinului şi pe timp de iarnă.

„Este un prim pas pe care l-am bifat astăzi, în ceea ce priveşte asigurarea condiţiilor propice dezvoltării sănătoase şi armonioase a copiilor din Sectorul 4. Ne dorim şi vom face demersuri pentru a reuşi realizarea a cât mai multor astfel de proiecte", a declarat primarul Sectorului 4, Cristian Popescu–Piedone.

Etichete: acoperiş, bazin, Bucureşti, buget local, înot, modernizare, reabilitare, Școala Marcela Peneș, Sectorul 4

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE