Un nou bloc în centrul Capitalei, construit de un avocatAvocatul Daniel Voicu, 44 de ani, unul dintre fondatorii firmei Voicu & Filipescu, cu afaceri de 3,8 mil. euro în 2012, investeşte 1,5 mil. euro în construcţia unui bloc cu 10 apartamente în centrul Bucureştiului, între strada Polonă şi Calea Dorobanţilor.

Un nou bloc in centrul Capitalei, construit de un avocat
Un nou bloc în centrul Capitalei, construit de un avocat

Avocatul deţinea din perioada 2004-2005 terenul pentru această investiţie şi a proiectat blocul încă dinainte de criză, dar a decis de-abia acum să înceapă construcţia, în con­diţiile în care costurile au scăzut, iar dobân­­zile bancare oferă randamente nesatis­făcătoare.

„Dobânzile sunt mici în prezent, astfel că, pe medie, nu cred că scoţi de la bancă mai mult de 3% pe an, şi aceştia impozabili. Am hotărât să construiesc acest proiect deoarece costurile cu lucrările sunt mai mici în prezent, iar apartamentele intenţionez să le închiriez. Din chirii m-aş mulţumi să scot un 6% pe an. Cu privire la vânzare, cred că apartamentele vor valora mai mult peste 10-15 ani, proiectul fiind în centru", a declarat Voicu, citat de zf.ro. 

Etichete: Calea Dorobanţilor, strada Polonă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE