Un nou cămin de bătrâni va fi recepţionat, joi, în Capitală. Ce servicii oferăJoi, 12 Mai 2016, începând cu orele 13.00, va fi efectuată recepția lucrărilor de amenajare a Căminului pentru Persoane Vârstnice „Sfântul Nectarie”, situat pe strada caporal Grigore Marin nr. 42 – 44, corp C5.

Un nou camin de batrani va fi receptionat, joi, in Capitala. Ce servicii ofera
Un nou cămin de bătrâni va fi recepţionat, joi, în Capitală. Ce servicii oferă

Cu un regim de înălțime de S+P+3 și o amprentă la sol de 726 mp, clădirea a făcut obiectul unei reconversii, fiind în trecut un cămin abandonat.

Au fost executate lucrări de reabilitare care au presupus modernizarea fațadei și recompartimentarea spațiului interior. Astfel, acesta va avea 11 camere pe nivel, în care vor putea fi cazate câte 4 persoane/cameră, în total fiind 33 de încăperi ce pot găzdui un număr de 132 de beneficiari.

De asemenea, vor fi amenajate un spațiu de igienizare, cabinete medicale, o bucătărie profesională cu sală de mese, o spălătorie, dar și o curte interioară destinată recreerii în aer liber.

Serviciile oferite vizează găzduirea pe perioadă nedeterminată, consiliere, socializare și petrecere a timpului liber, ajutor pentru igiena corporală, hrănire, transfer și mobilizare, deplasare în interior, cât și asistență medicală primară: administrare tratament, recuperare și reabilitare prin kinetoterapie, fizioterapie și psihoterapie.

De serviciile oferite în cadrul acestui așezământ socio – medical vor beneficia vârstnici care nu au locuință și nici posibilitatea de a-și asigura condiții de locuit, care nu realizează venituri proprii, nu se pot gospodări singuri sau se află în imposibilitatea de a-și asigura nevoile socio – medicale.

Sumele necesare realizării acestei investiții provin din Bugetul Local Sector 4 și totalizează 6.665.240,44 lei.

Etichete: cămin de bătrâni, Capitală, joi, receptie lucrari, Sectorul 4, servicii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h