Un nou candidat la Primăria Sectorului 6.După ce a ieșit din USR,Mihai Daneș candidează independentALEGERI LOCALE BUCUREȘTI 2020. Candidatură surpriză la Primăria Sectorului 6. După ce a părăsit USR, fostul consilier local Mihai Daneș a anunțat că va candida independent la fotoliul de primar al Sectorului 6. În cursă, au intrat deja de câteva luni bune actualul edil, Gabriel Mutu, validat de PSD încă din ianuarie 2020 și liberalul Ciprian Ciucu, propus în martie 2020. La prima poziție în Primăria Sectorului 6 visează și PMP-istul Ștefan Florescu, însă în condițiile actuale, analiștii apreciază că o „dreaptă” astfel fracționată ăl avantajează clar pe candidatul „de stânga”. 

ALEGERI LOCALE BUCUREȘTI 2020. „Bună ziua, dragi prieteni!

De săptămâni primesc această sugestie care astăzi, prin acest anunț, prinde viață!

Voi candida ca INDEPENDENT pentru poziția de PRIMAR AL SECTORULUI 6, BUCUREȘTI, în alegerile locale din 27 septmbrie 2020!

Am langă mine oameni deosebiți care mă susțin în acest demers! Voi mișca in viitorul apropiat tot ceea ce se va desfășura pe partea de administrație locală în folosul si pentru cetățean în sectorul nostru!

Promit progres și mai ales, transparență!
Vă invit alături de mine în acestă călătorie către un viitor mai bun!

Cu prietenie,
Mihai Daneș”, a scris Daneș pe pagina sa Facebook.

ALEGERI LOCALE BUCUREȘTI 2020. Fostul consilier USR Mihai Daneș a demisionat din partid în urmă cu câteva luni, partid pe listele căruia a candidat anterior pentru poziția de primar, reușind să fie devansat de actualul edil PSD în funcție, Gabriel Mutu.

ALEGERI LOCALE BUCUREȘTI 2020. Potrivit analiștilor politici, în condițiile date, toate jocurile politice sunt date peste cap, USR Sector 6 în primul rând intrând în zona de avarie cu un candidat la locale,, în Sectorul 6, precum Alexandru Gâdiuță. Totodată jocurile lui Ștefan Florescu de la PMP, care în multiple rânduri a amenințat cu o candidatură independentă, sunt aruncate în derizoriu. Se pare că toți așii la o negociere "pe dreapta" sunt în mâinile PNL, întrucât USR este amputat de mii de voturi, iar PMP Sector 6 sub Ștefan Florescu a dat rezultate din ce în ce mai slabe.

ALEGERI LOCALE BUCUREȘTI 2020. Astfel, se anunță o campanie electorală încinsă și se prefigurează jocuri de culise extreme.

ALEGERI LOCALE BUCUREȘTI 2020. Actualul primar al Sectorului 6, Gabriel Mutu, a anunţat că a fost validat candidat pentru un nou mandat de edil al Sectorului 6 în cadrul conferinţei PSD Sector 6 din 24 ianuarie 2020. 

 "În cadrul conferinţei extraordinare a PSD sector 6, am primit susţinerea pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 6, în sensul că am fost propus şi validat ca şi candidat al PSD pentru Primăria Sectorului 6, pentru fotoliul de primar. În cadrul aceleiaşi conferinţe, s-a validat o rezoluţie de susţinere pentru doamna Gabriela Firea pentru funcţia de primar general la candidatura din acest an", a declarat atunci primarul Gabriel Mutu.

ALEGERI LOCALE BUCUREȘTI 2020. El a menţionat că s-a discutat despre proiectele care trebuie continuate în sector.

"Ideea s-a conturat în jurul obligaţiei pe care noi o avem de a duce mai departe proiectele începute în sector, am discutat despre proiectele promise şi finalizate în acest mandat şi, bineînţeles, despre proiectele pe care le-am început şi trebuie continuate în sectorul 6", a adăugat Mutu.

ALEGERI LOCALE BUCUREȘTI 2020. Gabriel Mutu este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității Româno-Americană și al Academiei Naționale de Informații. Fost senator, ales în legislaturile 2008-2012 și 2012-2016, Gabriel Mutu a demisionat din Parlament în data de 22 iunie 2016 pentru mandatul de primar la Sectorul 6.

ALEGERI LOCALE BUCUREȘTI 2020. Alegerile locale urmează să se desfășoare în România pe data de 27 septembrie 2020, mandatele actualilor edili fiind prelungite până la 1 noiembrie ca urmare a pandemiei declanșate de noul coronavirus. 

Etichete: candidat independent, candidati sectorul 6, ciprian ciucu, Gabriel Mutu, mihai danes, Primăria Sector 6, Sectorul 6

0/1 COMENTARII
Steve Hoffman
21 iun 10:29
+0
VOTURI
-0
Bună ziua doamnelor și domnilor
Aveți mare nevoie de consolidare financiară (împrumut)?
O mulțime de oameni se confruntă cu provocări financiare premature și majoritatea nu sunt capabili să obțină împrumuturi de capitaluri proprii de la băncile lor locale sau de la alte instituții financiare din cauza ratei dobânzii ridicate, a garanțiilor insuficiente, a raportului datorie / venit, a scorului creditului scăzut sau din alte motive.

Dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, vă sfătuiesc să contactați compania mea și vă putem ajuta cu un împrumut.
Oferim tot felul de servicii de împrumut (împrumut personal, împrumut de afaceri, împrumut ipotecar și multe altele), oferim atât împrumuturi pe termen lung, cât și pe termen scurt, împrumuturi garantate și fără garanții și, de asemenea, puteți împrumuta până la 20 de milioane de euro. Compania mea vă va ajuta să atingeți o varietate de obiective cu o gamă largă de produse de împrumut.

Pentru mai multe informatii; aici sunt datele noastre de contact.
E-mail de contact: novicapfinancialservices@gmail.com
Număr de contact: +31642117819 (WhatsApp)

Nu mai există timpi de așteptare sau vizite stresante la bănci. Serviciul nostru este disponibil 24/7 - puteți obține un împrumut și completați tranzacțiile ori de câte ori doriți.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h