Un nou cartier de locuinţe va fi construit pe fosta platformă PiperaDezvoltatorul imobiliar Nusco Imobiliara vrea să construiască un cartier de locuinţe în locul halelor care au mai rămas pe fosta platformă Pipera, pe care a cumpărat-o în anii '90.

Un nou cartier de locuinte va fi construit pe fosta platforma Pipera
Un nou cartier de locuinţe va fi construit pe fosta platformă Pipera

"Pe terenul cu hale de pe fosta platformă Pipera, dintre dezvoltarea de birouri a Portland Trust şi Nusco Tower, avem gândit un proiect rezidenţial. Pinum are aici un showroom şi o hală de producţie, care vor fi mutate. Am deschis recent o fabrică de tâmplărie termoizolantă în Pipera, lângă McDonald's, pe un teren cumpărat", a declarat Vincenzo Aquino, CEO al Nusco Imobiliara, potrivit capital.ro.

Compania mai deţine un teren, curăţat de clădiri, între Nusco Tower şi complexul de birouri dezvoltat de Skanska pe strada Gara Herăstrău. Aquino spune că încă se gandesc la cea mai bună variantă de valorificare a acestui lot: fie îl vinde, fie dezvoltă un al doilea turn de birouri.

Compania a construit anul trecut două blocuri de lux în centrul Bucureştiului, un proiect cu 32 de apartamente, şi a continuat anul acesta cu un complex mai amplu, cu 360 de locuinţe în Pantelimon.

Citta Residential Park, care se construieşte pe un teren de 16.000 mp cumpărat în 2006 - ce a făcut parte din platforma INCERC din Pantelimon, a ajuns la finisajele exterioare cu primele două blocuri. Aquino spune că cele 180 de apartamente care compun imobilele vor fi predate cumpărătorilor la sfârşitul lunii martie, urmând ca încă două blocuri cu 180 de apartamente să fie construite până la finalul anului.

Până acum, investitorul spune că a vândut 40% din prima etapă a proiectului. Ansamblul se comercializează în cadrul târgului imobiliar tIMOn, care se desfăşoară în aceste zile în Bucureşti.

Etichete: apartamente de vanzare bucuresti, apartamente noi București, apartamente pipera, cartier rezidential bucureşti, Nusco Imobiliara

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE