Un nou câştig uriaş la winmastersPrima lună a noului an a fost cu noroc pentru un parior român, acesta mărindu-şi miza de 200 de ori la winmasters.

Un nou castig urias la winmasters
Un nou câştig uriaş la winmasters

Norocosul parior a mizat 50 de lei pe 16 evenimente, majoritatea din tenis, reuşind să câştige nu mai puţin de 10,265,20 RON. 

Este unul dintre cele mai mari câştiguri de început de an pentru pariorii români, după ce anul trecut alţi pariori au reuşit să  obţină sume impresionante la winmasters.ro. 

winmasters este o arenă internațională de gaming, care aduce în online pariuri sportive, cazinou, poker și jocuri, în cel mai prietenos și incitant mediu. winmasters este un brand de gaming care a fost dezvoltat în concordanță cu nevoile jucătorilor. winmasters oferă o platformă receptivă și orientată către clienți, unde utilizatorii pot personaliza interfața, ca să se asigure că au acces instant către cele mai importante informații pentru ei. Compania a fost dezvoltată de către o echipă cu profunde cunoștințe și experiență îndelungată în industria de gaming, oferindu-le utilizatorilor cea mai bună experiență de jocuri de noroc în online.

Etichete: pariuri online, pariuri winmasters, winmasters

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h