Un nou centru de detenţie, în Bucureşti, cu celule spaţioase şi sală de sportMinisterul de Interne a decis să construiască un nou centru de detenţie în Bucureşti, cu celule spaţioase, sală de sport şi bucătărie. Asta după ce, mai mulţi politicieni şi oameni de afaceri ajunşi în spatele gratiilor, s-au plâns de condiţiile din Arestul Poliţiei Capitalei. 

Un nou centru de detentie, in Bucuresti, cu celule spatioase si sala de sport (fOTO romaniatv.net)
Un nou centru de detenţie, în Bucureşti, cu celule spaţioase şi sală de sport (fOTO romaniatv.net)

Noua clădire va fi ridicată pe un teren de 32.000 de metri pătraţi şi va putea găzdui, spun autorităţile, peste 500 de persoane arestate preventiv.

CITEŞTE ŞI De ce condiții are parte Elena Udrea în arest: celulă cu gândaci și păienjeni 

Conform proiectului, celulele vor fi suficient de mari încât să rezolve una dintre principalele nemulţumiri ale deţinuţilor - aglomeraţia.

Noul arest va avea şi încăperi de recreere, sală de sport, bucătărie şi cabinete medicale.

Sorin Oprescu se plânge de condițiile din arest. Ce a spus primarul suspendat al Capitalei 

Clădirea nu va fi însă gata mai devreme de 2018 - deocamdată, a fost aprobat proiectul, scrie ph-online.ro. Nu se ştie însă cât va costa noul arest central şi de unde vor veni banii.

Plângerile privind condiţiile din arestul Poliţiei Capitalei au ajuns până în Parlament, mai ales datorită politicienilor trimişi în spatele gratiilor. E unul dintre motivele pentru care Ministerul de Interne plănuieşte să construiască un nou arest central, în Sectorul 4 din Bucureşti, lângă un detaşament de pompieri.

Etichete: arest Poliția Capitalei, conditii arest politie, Sectorul 4, sediu nou arest politia capitalei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE