Un nou Consiliu de Administraţie la RATB. Cine sunt noii administratori ai RegieiConsiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat joi noul Consiliu de Administraţie al RATB. Membrii acestuia au fost aleşi prin concurs, însă mai mulţi aleşi locali, printre care şi independentul Cristinel Deaconescu, au susţinut că raportul final al concursului a fost semnat de două persoane din cinci, aşa cum prevede o hotărâre a CGMB.

Un nou Consiliu de Administratie la RATB. Cine sunt noii administratori ai Regiei (Foto psnews.ro)
Un nou Consiliu de Administraţie la RATB. Cine sunt noii administratori ai Regiei (Foto psnews.ro)

Din Consiliul de Administratie votat de CGMB fac parte Popescu Marin, Parvut Ovidiu, Orzata Radu, Macovei Dorel, Lupascu Marian si Tanasescu Tudor ca reprezentant al Autoritatii tutelare.

Membri au fost alesi prin concurs, insa mai multi consilieri generali printre care si independentul Cristinel Deaconescu sustin ca raportul final al concursului a fost semnat de doua persoane din cinci, asa cum prevede o hotarare a CGMB.

"Comisia de evaluare a fost compusa de Catrina Eugen George, Ifrim Monica-Gabriela, Dobre Violeta, Minca Lucian Nicusor, Svoronos Diana. Ifrim Monica Gabriela si-a dat demisia pe 16.11.2015. Minca Lucian si-a dat demisia pe 29.09.2015, iar Svoronov Diana este plecata din tara definitiv de pe 16.11.2015. Raportul final al comisiei de evaluare este de pe 23.11.2015. Deci cum poate fi facuta evaluarea doar cu doua persoane din 5? Ca sa nu mai spunem ca Minca Lucian apare ca prezent desi si-a dat demisia. Era acolo sau s-a facut un fals?", a explicat Cristinel Deaconescu.

De asemenea, la proiectul de hotarare supus aprobarii CGMB, nu au fost atasate si CV-urile noilor membri. Acestea nu sunt afisate nici pe site-ul RATB.

Din vechiul Consiliu de Administratie al RATB faceau parte:
Tudor Tanasescu
Macovei Dorel
Pirvut Ovidiu
Popescu Marin
Orzata Radu Paul
Itu Ioan Nicolae - reprezentant al Autoritatii tutelare.

Sindicaliştii RATB protestează, vineri, la sediul instituţiei şi la DNA

Sindicatele din Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) anunţă două proteste pe care le vor desfăşura vineri, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) şi la sediul instituţiei, acestea reclamând "fenomenul de tip mafiot din RATB", care ar fi întreţinut de Primărie, Guvern, partidele politice şi Justiţie.

Etichete: CGMB, consiliu de administraţie, RATB, vot

0/1 COMENTARII
Metropolitanul
01 apr 07:42
+0
VOTURI
-0
Asta cu un nou consiliu e o stire pentru prosti, de 1 aprilie, sau ce? Eu vad ca ala nou este tot ala vechi, mai putin o persoana care si-o fi dat demisia intre timp.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE