Un nou contract de construire a centurii Mihăileşti, semnat de CNADNRCNADNR a anunţat că a fost semnat contractul "Construcţia Variantei de Ocolire Mihăileşti -Relicitare", atribuit asocierii Copisa Constructora Pirenaica SA- Copisa Construcţii SRL. Contractul, semnat joi, a fost atribuit prin achiziţie publică,.

Un nou contract de construire a centurii Mihailesti, semnat de CNADNR
Un nou contract de construire a centurii Mihăileşti, semnat de CNADNR
Foto: arenaconstruc.ro

Valoarea totală a contractului este 31.347.743,98 lei fără TVA (aproximativ 7 milioane de euro), transmite CNADNR printr-un comunicat de presă.

Finanţarea proiectului este asigurată în mare parte din fonduri europene POIM - FEDR (75%) şi de la bugetul de stat (GOR 25%).

Obiectivul specific al contractului este construcţia variantei ocolitoare a municipiului Mihăileşti în vederea asigurării traficului de tranzit.

Durata contractului este de 36 luni din care 12 luni pentru execuţia lucrărilor, 24 luni fiind perioada de garanţie.

Proiectul iniţial pentru construcţia centurii ocolitoare a fost semnat, potrivit CNADNR, în 3 aprilie 2012 cu firma Contrat Ingi­neria y Obras şi reziliat de Compania de Dru­muri în 12 octombrie 2012.

Etichete: centura mihailesti, CNADNR, MIHAILESTI

0/5 COMENTARII
unu
02 Sep 17:24
+0
VOTURI
-0
Mihailesti municipiu ????? ma da-ma dreaq
zzz
24 Apr 13:38
+0
VOTURI
-0
unde e mihailesti asta ? ce articol ... fara localizare de parca am lucra toti la drumuri ... mai bine nu distribuiti asemenea articole daca nu sunteti in stare sa le faceti corect ...
gabi
23 Apr 23:04
+0
VOTURI
-0
Foarte corect si dupa ce este gata o demoleaza sau o sapa toata.
qaaa
23 Apr 13:53
+0
VOTURI
-0
Peste 10 ani incep si lucrarile..ca pana atunci avem contestatii etc.
Razvan
23 Apr 11:41
+0
VOTURI
-0
Era nevoie de mult timp de aceasta sosea de ocolire.
Cei care merg spre/dinspre Alexandria se blocheaza in Mihailesti, unde tot comertul se desfasoara direct la sosea, plus treceri de pietoni. Iar in zile de sarbatori, se formeaza cozi imense. Astept sa vad minunea.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE