Un nou cutremur s-a produs în VranceaUn seism cu magnitudinea 3.2 grade pe Richter s-a produs în Vrancea, în noaptea de marţi spre miercuri.

Cutremur in judetul Buzau, vineri
Cutremur în judeţul Buzău, vineri
Foto: gandul.info

Cutremurul, cu magnitudinea de 3.2 grade, a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri, în zona Vrancea, potrivit Institutului Naţional de Fizică a Pământului.

Un alt cutremur cu magnitudinea de 3 grade pe scara Richter s-a produs duminică, la ora 02.59, în zonaseismică Vrancea, judeţul Buzău, la o adâncime de 123 de kilometri, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).

În zona seismică Vrancea, în 12 ianuarie s-a produs un cutremur cu magnitudinea de 4,4 grade pe scara Richter. Seismul a fost cel mai mare ca magnitudine produs anul acesta, informează româniatv.net.

De la începutul anului, în zona seismică Vrancea au avut loc alte 12 cutremure, cu magnitudini între 2,5 şi 3,3 grade pe scara Richter.

La 6 octombrie 2013, în Vrancea s-a produs un cutremur de 5,5 grade pe scara Richter, cel mai mare din ultimii patru ani. Seismul a fost simţit şi la Bucureşti, dar şi în nordul Bulgariei şi în Republica Moldova.

Etichete: cutremur, cutremur azi, cutremur România, cutremur Vrancea, Institutul Naţional de Fizică a Pământului

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE