Un nou DOSAR PENAL pe numele comisarului Maghiari, care şi-a muşamalizat accidentul.A BĂTUT UN COPILPe numele comisarului Marius Maghiari, acuzat că şi-a muşamalizat accidentul, s-a deschis un nou dosar penal. Comisarul, şef în cadrul Biroului Accidente de la Brigada Rutieră București, este acuzat că a bătut un copil.

Un nou DOSAR PENAL pe numele comisarului Maghiari, care si-a musamalizat accidentul.A BATUT UN COPIL
Un nou DOSAR PENAL pe numele comisarului Maghiari, care şi-a muşamalizat accidentul.A BĂTUT UN COPIL
Foto: romaniatv.net

UPDATE. Iată şi reacţia Poliţiei Capitalei, transmisă printr-un comunicat de presă:

"Urmare imaginilor difuzate în această dimineață de către un post de televiziune cu privire la un ofițer de poliție din București , vă comunicăm următoarele:

La data de 21.07.2014, Secția 2 Poliție a fost sesizată de un tânăr că a fost lovit cu pumnul de către un bărbat, acesta fiind identificat ulterior. În urma acestei agresiuni persoana vătămată a necesitat 4-5 zile de îngrijiri medicale, cercetările fiind efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

Plângerea menționată a fost inregistrata la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 sub nr 9154/2014, iar polițiștii secției au desfășurat activități de cercetare care au presupus identificare și audiere de martori, identificarea unor sisteme de luat vederi și vizionarea înregistrărilor cu privire la zona și ora menționată în plângere, confruntări și alte activități procedurale, inclusiv stabilirea calității persoanei reclamate.

Având în vedere calitatea persoanei reclamate, la 09.12.2014, prin intermediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, dosarul a fost declinat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București.

În baza prevederilor art.65 alin.2 şi 4 din Legea nr.360/2002 privind Statutul poliţistului, ofiţerul de poliţie a fost pus la dispoziţie".

Comisarul Marius Maghiari este acuzat că a bătut un copil de 14 ani, în faţa colegilor săi. Totul s-a întâmplat pe 17 iulie 2014, când conflictul dintre doi adolescenţi a fost tranşat dur de Maghiari.

Mama copilului bătut de Marius Maghiari, Veronica Zamfir, spune că autorităţile că tergiversează cazul, în contextul în care, deşi a trecut mai bine de un an de la acest incident, potrivit acesteia Marius Maghiari nici nu a fost audiat.

Incidentul a avut loc pe Şos. Nordului din Capitală. Speriat, tânărul s-a adresat unui jandarm care asigura paza unei ambasade din zonă. Deşi tânărul a apelat la ajutorul jandarmului, ofiţerul de la Brigada Rutieră nu s-a sfiit să-i aplice lovituri copilului şi în foişorul jandarmului, în timp ce acesta încerca să-l scoată pe Maghiari din foişor.

"Am mers la spital cu copilul, am mers la IML, am luat certificat medico-legal, am depus plângere la Secţia 2 şi a rămas în sertar. Familia Maghiari nu a avut nicio reacţie până acum aproximativ o lună. Pe 20 iunie soţia lui m-a contactat că vor să ne întâlnim să-şi ceară scuze. M-au contactat după ce dosarul a fost strămutat de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1 la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti", a declarat, în direct la Realitatea Tv, Veronica Zamfir, mama băiatului care reclamă că a fost agresat de comisarul Maghiari.

Copilul a avut leziuni care au necesitat 4-5 zile îngrijiri medicale, conform certificatului medico-legal.

Comisarul a recunoscut faptul că a avut o altercaţie şi şi-a justificat atunci fapta spunând că fiica sa a fost lovită cu doi pumni în cap.

Imaginile în care a fost surprins comisarul lovindu-l pe elevul de 14 ani au fost obţinute de Ştiripedia.ro. În înregistrare se observă omul de casă al lui Maghiari cum îl fugăreşte pe copilul de 14 ani. De frică, băiatul se ascunde în ghereta jandarmului care păzea ambasada Kazahstanului de pe Şoseaua Nordului din Capitală. În urma lui, după câteva secunde, apare şi comisarul Maghiari. Ofiţerul îl îmbrânceşte pe jandarmul care încercase să aplaneze conflictul şi începe să-l lovească fără milă pe adolescentul care nu ripostează. Jandarmul se repliază, îl trage afară pe Maghiari însă este îmbrâncit iar. Poliţistul îl ia din nou la bătaie pe copil.

Imagini video pe Stiripedia.ro

Colegii adolescentului se pot observa în imaginile înregistrate de camerele de supraveghere cum îşi folosesc telefoanele ca să sune la 112. Trecătorii care intră în blocul în care sunt instalate aceste camere se întorc mirați însă nimeni nu are curaj să intervină. După câteva minute, copilul care îşi pierduse echilibrul este preluat cu o ambulanţă SMURD.
El a fost dus la spital iar apoi a fost la Institutul de Medicină Legală unde legiştii au constată că există mai multe leziuni care necesitau 4-5 zile de îngrijiri medicale. Iată documentul.

Conflictul dintre copil şi Marius Maghiari pornise după ce băiatul se certase cu fiica ofițerului de la Brigada Rutieră cu care era coleg de liceu. Într-o altercaţie verbală adolescentină el îi spusese că e urâtă, ea l-a zgâriat iar el a împins-o. O scenă prin care au trecut destul de mulţi când au fost adolescenţi. 

Conform Realitatea TV, tot Secţia 2, care a muşamalizat accidentul lui Maghiari, a fost şi cea care a încercat tergiversarea cazului.

Reamintim că, la finele lunii iulie, opt polițiști, printre care și adjuctul Poliției Rutiere, Daniel Piștea, au fost reținuți, fiind suspecți de mușamalizarea unui accident.

Vezi şi: Cine este şi ce avere are comisarul de la Brigada Rutieră care şi-a muşamalizat accidentul. VIDEO

Comisarul Daniel Pistea, adjunct la Brigada Rutiera Bucuresti si Ioan Daniel Bocan, seful Sectiei 2 Politie, impreuna cu alti doi politisti de la Brigada Rutiera, Liviu Daniel Canea si Auras Eugen Tutui, precum si trei agenti de la Sectia 2 de Politie, Mihaita Georgica Anghel, Ovidiu Gheorghe Sanfira, Marian Lupu Pasare, sunt acuzati de procurori ca au incercat sa musamalizeze un accident rutier produs de colegul lor Marius Maghiari de la Brigada Rutiera.

Polițistul care a dat peste acea persoană i-ar fi oferit acesteia 15.000 de euro să nu facă plângere penală. Femeia a mers la spital cu mai multe răni, susținând că a căzut pe stradă, dar medicii și-au dat seama că sunt răni mai grave de atât și au sunat la 112, iar polițiștii au demarat o anchetă. Această anchetă ar fi fost mușamalizată, spun procurorii, motiv pentru care i-au adus în fața instanței cu mandat de aducere pe cei șase ofițeri și pe cei doi medici care i-ar fi acord ajutor femeii în cauză.

Etichete: accident, bătaie, brigada rutieră, Brigada Rutieră a Capitalei, comisar, dosar penal, maghiari

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE