UN NOU INCIDENT LA METROU. Un tren a luat foc la staţia Timpuri NoiUn incendiu a avut loc, joi dimineață, la staţia de metrou Timpuri Noi. Un tren a luat foc în mers, călătorii fiind evacuaţi de urgenţă. Este al doilea incendiu la metrou în ultimele două zile. Marţi, circulaţia a fost întreruptă între staţiile Piaţa Victoriei şi Aviatorilor, după ce doi metri de cablu care izolează șina de metrou au luat foc. 

Un tren a luat foc în mers, joi, la Timpuri Noi, iar fumul a ajuns până în staţia Piața Unirii, potrivit martorilor. Nu au fost înregistrate victime, iar călătorii au fost transportaţi cu următorul tren. Incidentul s-a produs în jurul orei 6.45, însă trenurile nu au înregistrat întârzieri, potrivit antena3.ro.

În urmă cu două zile, un alt incendiu a izbucnit între stațiile de metrou Victoriei și Aviatorilor. Circulaţia a fost întreruptă între cele două staţii, după ce s-a semnalat că în tunelul dintre cele două staţii iese fum.

Călătorii au fost evacuaţi, iar circulaţia a fost oprită.  ISU a intervenit cu mai multe autospeciale de stingere. Incendiul a izbucnit după ce doi metri de cablu care izolează șina de metrou au luat foc. 

CITEŞTE ŞI INCENDIU LA METROU, între staţiile Victoriei şi Aviatorilor. Circulaţia a fost reluată 

Etichete: incendiu metrou, incident metrou, metrou, metrou foc, timpuri noi metrou

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h