Un nou magazin Kaufland în București. Este singurul cu program până la 12 noapteaGrupul german Kaufland a deschis cel de-al 11-lea magazin din Bucureşti, pe terenul fostei fabrici de bere Griviţa. Oficial, magazinul se va deschide mâine, însă bucureştenii pot face cumpărături în Kaufland Basarab începând de astăzi. Noul magazin este primul din rețea care va avea program de funcționare până la miezul nopții. 

Un nou magazin Kaufland in Bucuresti. Este singurul cu program pana la 12 noaptea
Un nou magazin Kaufland în București. Este singurul cu program până la 12 noaptea

Noul hipermarketul Kaufland, construit pe terenul fostei fabrici de bere Griviţa, lângă pasajul Basarab, are o suprafaţă de vânzare de 4.300 de metri pătraţi şi este primul magazin al reţelei care va funcţiona de la 7 dimineaţa până la 12 noaptea. “Parcarea magazinului este acoperită în proporţie de 80% şi cuprinde aproximativ 320 de locuri de parcarea, fiind discponibile şi rasteluri pentru biciclete”, se arată în comunicatul de presă al companiei, citat de Ziarul Financiar. 

Magazinul a fost deschis cu o slujbă de sfinţire oficiată de un preot, mai lungă decât discursul de inaugurare al managerului de magazin, Florentin Grozea. La deschidere a fost prezent şi viceprimarul sectorului 1, Vasile Moţoc, care a tăiat panglica de inaugurare alături de directorul unităţii.

Etichete: fabrica de bere, grivita, kaufland

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE