Un nou mall în Capitală. Unde va fi situat ParkLake şi cum va arătaCompania portugheza Sonae Sierra şi dezvoltatorul irlandez Caelum Development anunţă din nou începerea construcţiei centrului comercial ParkLake din cartierul Titan din Bucureşti.

Un nou mall in Capitala va fi construit in cartierul Titan
Un nou mall în Capitală va fi construit în cartierul Titan

Noul termen prezentat este luna decembrie, in conditiile in care a fost obtinuta autorizatia de constructie, potrivit Incont.ro.

ParkLake Plaza va fi amplasat pe Bulevardul Liviu Rebreanu, langa Parcul Titan, din sectorul 3, pe un teren de 8,2 hectare, achizitionat de Caelum Development in 2006. Centrul comercial, cu o suprafata totala de 70.000 metri patrati, 200 de magazine si 2.600 de locuri de parcare, urmeaza sa fie deschis in 2016, dupa investitii de 180 de milioane de euro, potrivit unui comunicat al dezvoltatorilor.

ParkLake Plaza va include o zona de restaurante internationale cu peste 20 de unitati, un multiplex Cinema City cu 16 sali, un hipermarket Cora cu o suprafata de 15.000 mp, Pure Fitness, Flanco, Douglas, Zara Home si mai multe magazine de moda precum H&M, Mango, Zara, OYSHO, Pull & Bear, Stradivarius si Massimo Dutti, Bershka.

Centrul va oferi si o varietate distincta de activitati de timp liber si sporturi aflate in legatura cu parcul. 

Dezvoltatorii au pregătit un filmuleţ de prezentare a noului mall aici.

Etichete: Bulevardul Liviu Rebreanu, constructie, mall, parklake, titan

0/8 COMENTARII
MAGURA
27 nov 03:05
+0
VOTURI
-0
Ar fi bine daca s-ar face pana la urma si soseaua care sa faca legatura cu Autostrada Soarelui. Acum cativa ani se zvonea ca aceasta va incepe de la B-dul Nicolae Grigorescu, pe Liviu Rebreanu, continuand pe strada Bratarii, pana la Autostrada.
Cartierul Titan este un cartier frums, verde, iar daca avem si un Mall, o sosea frumoasa, un parc frumos, blocuri inalte si moderne, nu fac decat sa ne simtim mandrii, indiferent de cine este Primarul Bucurestiului. Felicitari din partea mea!
MAGURA
27 nov 02:50
+0
VOTURI
-0
Lasa ca e bine. Un Mall langa parc e bine venit, mai ales ca se construieste pe un teren privat. Eu locuiesc in Titan, iar singura plimbare in timpul liber este IOR-ul. Asa barem mai vizitez ceva frumos, mai vad un film sau mananc o pizza, sau... pur si simplu casc ochii... Sper sa fie un Mall frumos si sa se ridice la nivelul lui Afi Cotroceni. Deci d-aia au construit "linia verde" de tramvai? Bravo, un proiect frumos! La cat mai multe-n Bucurestiul asta ca macar atat meritam si noi!
Iisus
06 nov 20:08
+0
VOTURI
-0
Ba bolnavilor, mall-ul se construieste pe terenul pustiu, de langa parc, cel ingradit cu gard din fier albastru, nu pe terenul parcului. Pe terenul acela a fost o fabrica sau ceva groapa de gunoi daca imi aduc aminte bine.
gika
05 nov 19:26
+0
VOTURI
-0
Nu va faceti griji, vine Nicusor Dan si rezolva problema.
Dar pe el se pare ca nu-l intereseza Titanul deoarece este la tara el are alte prioritati mai la centru
Geo
05 nov 19:25
+0
VOTURI
-0
Mall-urile nu sunt pentru saraci, targetul lor fiind oamneii cu venituri decente. E exclusiv vina voastra ca nu faceti parte din aceasta categorie. Daca ar fi dupa toti saracii Romaniei, nu ar mai exista niciun magazin, daramite mall ! Terenul pe care se construieste e privat, nu face parte din domeniul public, precum restul parcului. Daca Primaria vroia sa pastreze terenul ca parc, trebuia sa-l cumpere de pa proprietar. Astfel mallul nu se mai construia iar voi, saracii acestei tari, nu ati mai fi fost obligati sa va plimbati pe acolo plin de frustrari, cu balele curgand !
das
05 nov 18:38
+0
VOTURI
-0
NEAM SATURAT!

Ii uram faliment grabnic inca din stadiul de proiect.
o bucuresteanca
05 nov 14:41
+0
VOTURI
-0
ASTA NE TREBUIA , INCA UN RAHAT DE MALL!
SA VA I-A NAIBA CU PROIECTELE VOASTRE DE TOT CACATUL!!!
vali
05 nov 13:34
+0
VOTURI
-0
sper ca nimeni sa nu calce in acest mall contruit pe spatiu verde al parcului. Acolo exista o baza sportiva (deci nu beton) iar acum contruiesc magaoaia asta. RUSINE. Sper ca bucurestenii cu un ultim simt civic sa nu va calce pragul si sa dati faliment! Rusine Oprescu ca permite asemenea orori!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE