Un nou metrou a ajuns la BucureștiUn nou metrou a ajuns la București. Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles (CAF) a livrat Metrorex la 20 decembrie, înainte de termen, primul metrou din seria de opt trenuri pentru Bucureşti.

Un nou metrou a ajuns la Bucuresti
Un nou metrou a ajuns la București

"Am accelerat calendarul de livrare a celor opt trenuri pentru că Bucureştiul constituie o prioritate pentru noi, linia de producţie din Beasain fiind mobilizată pentru acest proiect", a declarat Inaki Barrenechea, CAF Area Manager, responsabil pentru România, potrivit ZF

Primul tren CAF din seria comandată de Metrorex este în Bucureşti la puţin peste un an de la semnarea contractului, care stipulează un termen de 15 luni pentru procesul de proiectare, producţie, verificare şi recepţie finală.

De îndată ce toate probele din fabrică vor fi încheiate cu succes, operatorul bucureştean va efectua o serie de teste dinamice şi verificări tehnice alături de specialiştii companiei CAF înainte de punerea efectivă în funcţiune a primei garnituri.

Toate cele opt trenuri au fost deja inspectate la fabrica principală a companiei CAF din Spania, sub supravegherea oficialilor Metrorex.

Noile trenuri au fost achiziţionate în baza unui contract în valoare de 47 milioane euro semnat cu Metrorex în noiembrie 2014, cu finanţare de la Banca Europeană de Investiţii.

Etichete: caf, Metrorex, metrou

0/3 COMENTARII
SLC
24 dec 08:08
+0
VOTURI
-0
Bombardier sunt trenuri vechi, si chiar si asa sunt peste astea spaniole noi. Faceti o comparative cu trenurile canadiene noi, dar asta e greu, coruptii cumparand trenuri de la aia care au dat spaga, "latini" ca si ei.
Liviu
24 dec 01:00
+0
VOTURI
-0
@Maximus - s-ar putea sa fie de la ventilatie, intra mai mult aer din tunel decat la Bombardier. Da, ca zgomot e intre Bombardier (extrem de silentios) si batranele rame de la Arad.
Maximus
23 dec 21:39
+0
VOTURI
-0
Cam zgomotoase fata de Bombardier.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h