Un nou parc în Sectorul 6 GALERIE FOTOUn nou parc a fost amenajat în Sectorul 6. Parcul are 420 de metri pătraţi de spaţii verzi, 20 de bănci şi foişoare.

Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltării Urbane Sector 6 a amenajat un nou parc în zona Drumul Sării, lângă Oficiul de Stare Civilă al sectorului, informează Primăria Sectorului 6 printr-un comunicat de presă.

„Am identificat o oportunitate de amenajare a unui spaţiu verde în zona Drumul Sării şi am decis să venim în sprijinul membrilor comunităţii – vârstnici şi tineri – cu noul parc. Vom continua să amenajăm astfel de oaze verzi în tot Sectorul 6, în vederea asigurării unui mediu de viaţă curat şi sănătos pentru întreaga comunitate", a declarat primarul Rareş Mănescu, prin comunicatul de presă citat.

Noul spaţiu de agrement are spaţii verzi în suprafaţă de 420 mp şi a fost dotat cu foişoare din piese de lemn lamelar, cu acoperiş transparent. Tot acolo au fost montate şase pergole arcuite peste alei şi alte şase pergole arcuite peste bănci. Au fost instalate şi 20 de bănci cu sau fără spătar, din metal şi lemn, fiind amenajaţi 405 mp de alei pietonale din pavaj colorat vibropresat.

Etichete: parc, parcuri Bucureşti, Sectorul 6

0/2 COMENTARII
Elsa
06 nov 22:08
+0
VOTURI
-0
Nu e nou. Doar amenajarea. Zona respectiva era parculet/spatiu verde de cel putin 30 de ani. Avea deja bancute si o alee asfaltat de multi ani. Din cand in cand se plantau flori. Prin amenajare au marit zona alocata aleilor si au taiat din copaci. Rezultatul nu-i rau. Pacat ca au micsorat spatiul verde.
gigel coman
06 nov 14:28
+0
VOTURI
-0
Domnule Manescu, cand o sa faceti ceva si cu cartierul MILITARI? Apar numai cladiri, oriunde gasim un spatiu ce ar putea fi inverzit....

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h