Un nou post de radio în România, lansat de RCS&RDS: DIGI FM. De când va emiteCompania de telecomunicaţii RCS&RDS va lansa, cel mai probabil pe 11 noiembrie, postul de radio informativ Digi FM, care va înlocui Info Pro, după cum au declarat, pentru MEDIAFAX, mai multe surse.

Un nou post de radio in Romania, lansat de RCS&RDS: DIGI FM. De cand va emite (Foto paginademedia.ro)
Un nou post de radio în România, lansat de RCS&RDS: DIGI FM. De când va emite (Foto paginademedia.ro)

RCS&RDS nu a făcut încă un anunţ privind data lansării oficiale a Digi FM, însă, în şedinţa din 23 iulie a Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), Cosmin Prelipceanu a spus că acest post de radio va fi lansat în această toamnă.

"Suntem în grafic, ne respectăm promisiunea. (...). Reţeaua este cum o ştiţi, Info Pro şi Pro FM sunt împreună (la data de 23 iulie, n.r.). Digi FM va exista de la toamnă", a spus atunci Cosmin Prelipceanu, care este responsabil de reţeaua Digi FM.

Pe de altă parte, Pro FM va continua să realizeze acelaşi program ca şi până în prezent - cu muzică, programe de informare şi de divertisment -, dedicat unui public larg.

RCS&RDS a anunţat, pe 29 mai 2015, că a finalizat preluarea posturilor de radio din România ale companiei Central European Media Enterprises (CME).

RCS&RDS a anunţat iniţial, pe 23 decembrie 2014, că va prelua toate licenţele de radio deţinute de CME în România, respectiv Pro FM, Info Pro, Pro Clasic, Music FM şi Dance FM. Însă, pentru a putea prelua aceste radiouri, RCS&RDS a avut nevoie de acordul Consiliului Naţional al Audiovizualului, în conformitate cu prevederile legislaţiei audiovizualului.

Sursa: Ziarul Financiar

Etichete: digi fm, post d eradio, RCS RDS

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE