Un nou post TV în România, de luna viitoareGrupul HBO va relansa, din 21 martie, posturile sale liniare pentru abonații din Europa Centrală. HBO 2, post deja existent la nivel internațional, intră în România, iar HBO Comedy are un nume nou.

Un nou post TV in Romania, de luna viitoare (Foto radarmedia.ro)
Un nou post TV în România, de luna viitoare (Foto radarmedia.ro)

HBO 2 va fi disponibil, din martie, și în România. Postul se axează pe programe pentru întreaga familie: de la comedii și filme pentru copii, la filme de acțiune și thrillere, canalul va oferi programe adresate tuturor. În timpul zilei, postul va difuza filme dedicate copiilor, în timp ce seara este dedicată părinților, scrie paginademedia.ro.

Începând de la aceeași dată, HBO Comedy devine HBO 3, informează realitatea.net. 

Etichete: HBO 2, HBO Comedy, nou post TV

0/1 COMENTARII
BANI BANI BANI
11 Feb 15:06
+0
VOTURI
-0
Cautam operatori online care vor sa castige progresiv comisioane, cu o munca usoara de 3 ore pe zi.Oferim curs gratuit si complet de instruire sub forma unor lectii prin e-mail. La sfarsitul acestor cursuri puteti CONTINUA sau puteti sa va RETRAGETI. Plata este in functie de realizari pe baza unui contract legal de comision. Pentru mai multe detalii lasati mesaj cu textul "INFO " la adresa de e-mail : posturidemunca.ema@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE