Un nou proiect rezidenţial, construit în zona Pieţei 1 Mai din BucureştiProprietarii companiei Vitan Center achiziţionează un teren de aproximativ 1.000 de metri pătraţi în zona Pieţei 1 Mai, pe strada Alexandru Câmpeanu, pentru a dezvolta un proiect rezidenţial.

Un nou priect rezidential, construit in zona Pietei 1 Mai din Bucuresti (Foto mediafax)
Un nou priect rezidenţial, construit în zona Pieţei 1 Mai din Bucureşti (Foto mediafax)

"Zonele centrale sunt foarte dezirabile de către un anumit segment de public, iar atât oferta de terenuri pretabile pentru construcţii rezidenţiale, cât şi, în consecinţă, oferta de apartamente noi, este relativ limitată. Deşi, în ultima perioadă, au apărut dezvoltări noi în centrul Bucureştiului, nu toate au corelat specificul construcţiei cu profilul publicului cumpărător, cu obiceiurile sale de consum, stilul de viaţă şi bugetul. De aceea, în acest moment, în centru există proiecte foarte bine absorbite de piaţă şi proiecte care în continuare nu reuşesc să atragă cumpărători", a declarat Mihai Dumitrescu, managing partner în cadrul Crosspoint Real Estate, citat de Mediafax. 

Investitorii mizează pe cererea în continuă creştere pentru apartamentele noi în zonă şi oferta limitată pe acest segment, spun reprezentanţii companiei de consultanţă imobiliară Crosspoint Real Estate, care intermediază tranzacţia de vânzare.

Proiectul va începe în perioada imediat următoare şi va fi finalizat în cursul anului 2017, urmând să cuprindă în total aproximativ 50 de locuinţe.

Etichete: Bucureşti, piata 1 mai, proiect rezidential nou, proprietar vitan center, Sectorul 1

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE