Un nou proiect imobiliar cu 900 de apartamente în BăneasaÎn acest an vor fi demarate lucrările la un nou ansamblu de locuințe în cartierul Greenfield din Băneasa, care va avea 900 de apartamente. Proiectul este dezvoltat de compania Impact, controlată de omul de afaceri Gheorghe Iaciu. De asemenea, dezvoltatorul imobiliar pregătește și documentația pentru un complex rezidențial în Ghencea, unde deține un teren de 26 de hectare. Investițiile vor fi finanțate din surse proprii, împrumuturi bancare și o emisiune de obligațiuni. 

Un nou proiect imobiliar cu 900 de apartamente in Baneasa
Un nou proiect imobiliar cu 900 de apartamente în Băneasa

“În privința cartierului Greenfield, obiectivul managementului este ca în primăvara și vara anului 2016 să demareze lucrările de construcție la un noi ansamblu în cartierul Greenfield, Ansamblul Platanilor, care va cuprinde 39 de blocuri și 900 de apartamente”, se arată în raportul financiar al companiei, citat de profit.ro

De asemenea, Impact pregătește documentația necesară construcției centrului Greenfield Plaza, de 10.400 metri pătrați, care va cuprinde un Spa, spații comerciale și de servicii, un sediu administrativ de 2.400 metri pătrați.

Pentru 2016, un alt obiectiv este întocmirea documentației tehnice pentru dezvoltarea unui nou proiect rezidențial în București, în zona Prelungirea Ghencea - Bulevardul Timișoara, unde deține 26 de hectare de teren.

La sfârșitul anului 2015 Impact avea în stoc 209 case și apartamente finalizate, cu o suprafață construită de 19.407 metri pătrați. Cele mai multe, 192 de locuințe, sunt în complexul Greenfield din Băneasa.

De asemenea, 420 de apartamente în etapele 3 și 4 din Ansamblul Salcâmilor, unde lucrările au început anul trecut, sunt în construcție și vor fi recepționate în primăvara acestui an.

Compania a vândut anul trecut 394 case și apartamente, de peste trei ori mai multe comparativ cu 2014. În același timp, au fost reziliate 6 contracte de vânzare cu plata in rate, astfel că numărul net de locuințe vândute a fost de 388 de unități.

În 2015, Impact a finalizat o parte din prima etapă formată din 9 blocuri cu 252 de apartamente în Ansamblul Salcâmilor, situat în Greenfield, și a început trei noi cicluri de producție (26 blocuri cu 672 apartamente). Ansamblul Salcâmilor completează complexul Greenfield, care mai cuprinde alte 5 cartiere deja existente. Ansamblul Salcâmilor este compus din 35 de blocuri, cu 924 de apartamente.

Etichete: ansamblu rezidenţial, apartamente, Băneasa, greenfield

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE