Un nou proiect imobiliar în Bucureşti: Blocuri de locuinţe cu 17 etaje, pe strada BaiculuiUn nou proiect imobiliar masiv este propus în sectorul 2, în apropierea complexului Doamna Ghica Plaza. Potrivit unui Plan Urbanistic Zonal, prezentat în Comisia de Urbanism de pe lângă Primaria Capitalei, pe strada Baicului ar urma sa fie construite patru blocuri cu 17 etaje şi 718 apartamente. Pentru a putea fi realizat, PUZ-ul trebuie să primească avizul arhitectului-şef şi sa fie aprobat de CGMB.

Un nou complex imobiliar ar putea fi construit pe un teren de 18.000 metri patrati situat pe strada Baicului din sectorul 2.

Conform proiectului prezentat, miercuri, in Comisia de urbanism din PMB, se doreste construirea a patru blocuri turn cu regim de inaltime subsol/demisol, parter, 17 etaje, plus etaj tehnic.

In total, in cele 4 cladiri ar urma sa fie amenajate 718 apartamente cu 2 si 3 camere. De asemenea, vor fi amenajate si 861 locuri de parcare in demisol deschis si subsol. Se estimeaza ca 1600 de persoane vor locui in noul complex.

Investitia are o valoare de 45 milioane euro si va fi realizata pe parcursul a 7-10 ani , in patru etape distincte.

Indicatorii urbanistici existenţi:

Incadrare in Planul Urbanistic General: A2b - subzona unitatilor industriale si de prestari servicii
POT = 80%
CUT volumetric = 15 mc. ADC/mp.teren
Hmax = 20m

Indicatorii urbanistici ceruţi:

ANSAMBLU REZIDENTIAL
POT max.= 60%;
CUTmax.= 3,6 mp.ADC/mp.teren
Hmax - 56,50m
Inaltime maxima - subsol plus demisol, plus 17 etaje, plus etaj tehnic
Initiator: A&T CHIC DESIGN SRL
Proiectant: SC ABAGIU &PARTNERS SRL Urb RUR Oana Voicu.

Proiectul este deocamdata in faza obtinerii avizului de oportunitate. Pentru a fi realizat insa, PUZ-ul trebuie sa fie primeasca avizul arhitectului-sef si sa fie aprobat de Consiliul Generalal Municipiului Bucuresti.

Etichete: locuinte bucuresti, noi locuinte Bucuresti, proiect imobiliar, proiect imobiliar sectorul 2, proiect imobiliar strada Baicului

0/3 COMENTARII
Nivia
24 Mar 13:13
+0
VOTURI
-0
Se construiesc prea multe blocuri cu 2 sau 3 camere. Ar trebui construite şi blocuri de garsoniere, care să fie ieftine, pentru că sunt mulţi oameni care nu îşi permit să cumpere 2 sau 3 camere, alţii divorţează şi nu au unde se duce, dar sunt şi oameni care vor să locuiască singuri. Până la urmă este mai greu să întreţii, să faci curat în 2 sau 3 camere, mult mai uşor ar fi pentru oricine doreşte să stea într-o garsonieră.
Gabriel
23 Mar 14:30
+0
VOTURI
-0
Frumos proiect, pe linga tot centrul plin de vechituri si darimaturi, trotuare pline de masini si tigani ambulanti.
alex
23 Mar 13:24
+0
VOTURI
-0
nu sunt prea inalte pentru o zona cu risc seismic? pe langa asta unde isi vor parca masinile locatarii? Oricum Bucurestiul in momentul de fata este sufocat complet.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE