Un nou proiect imobiliar în nordul Capitalei: Spital, clădiri de birouri și locuințeProiect de amploare pe 28.000 de metri pătrați în nordul Capitalei. Pe Aleea Privighetorilor, lângă Academia de Poliție ,vor fi construite nouă clădiri noi cu înălțime maximă de până la 11 etaje. În noile clădiri vor fi amenajate un spital, birouri, locuințe, dar și spații comerciale. 

"Vor fi construite un spital cu o înălțime maximă de 41,5 metri, adică aproximativ 10-11 etaje. Atat ne-a permis Autoritatea Aeronautică pentru ca se află în apropierea Aeroportului Băneasa. De asemenea, vor fi mai multe clădiri de birouri, și acestea înalte, dar și blocuri de locuințe. Acestea din urmă, probabil că vor fi mai puține la număr, zona aceea fiind mai potrivită pentru birouri și servicii. Tot acolo se are în vederea și amenajarea unor magazine, restaurante sau cafenele", a precizat pentru B365.ro, arhitectul Sorin Gabrea, de la Wstern Outdoor, firma care se ocupă de acest proiect. 

O parte din terenul pe care se va construi noul ansamblu de clădiri se află în subzona S1, având statut special. Este vorba de un teren care a aparținut Școlii de Poliție. Cei care vor realiza acest proiect imobiliar vor trebui să realizeze un Plan Urbanistic Zonal pentru trecerea terenului respectiv "în civil". 

Planul Urbanistic Zonal pentru realizarea noului ansamblu imobiliar a primit, miercuri, avizul de oportunitate al Comisiei de Urbanism din cadrul Primăriei Capitalei. 

Etichete: birouri, Comisia de Urbanism, imobiliar, PUZ, realitatea, spital

0/2 COMENTARII
ggg
17 oct 12:33
+0
VOTURI
-0
au pus limitare de viteza in zona (dn1) la 50 pe toate benzile ... oare cei care au avizat chestia asta au ceva studii ?
RRR
17 oct 10:18
+0
VOTURI
-0
Sorin Gabrea, fost arhitect sef actualmente aciuat confortabil ca sef al Comisiei Tehnice de Urbanism, care de ceva timp isi desfasoara sedintele in secret... pentru a nu vedea nimeni magariile anumitor membri ai acestei comisii. Intr-un total conflict de interese, Gabrea isi prezinta propriile proiecte in fata comisiei pe care o conduce si obtine acordul: "Planul Urbanistic Zonal pentru realizarea noului ansamblu imobiliar a primit, miercuri, avizul de oportunitate al Comisiei de Urbanism din cadrul Primăriei Capitalei."
De asemenea Gabrea este si arhitectul autostrazii suspendate pentru care anual primeste bani de la primarie. Pana in prezent cred ca a adunat niste milioane de euro.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h