Un nou proiect rezidenţial pentru corporatiştii din Pipera - Nord City -"Smart Quality Living"Zona de nord a Capitalei rămâne cel mai fierbinte hub Imobiliar la ora actualaă în contextul unei cereri solide de locuinţe noi, aproape de cea mai mare aglomerare office din România, zona Pipera- Aviaţiei. Pe fondul unei cereri susţinute a "corporatiştilor" şi lipsa stocului de locuinţe noi în zona Pipera-Aviatţei, se lansează proiecte rezidenţiale noi, care să satisfacă cererea crescută din nord.

Un nou cartier rezidential in Bucuresti
Un nou cartier rezidential in Bucuresti

Nord City este cel mai nou ansamblu rezidential din zona Aviatiei-Pipera, ce a fost demarat la sfarsitul anului 2016 si urmeaza sa fie livrat in primul trimestru din 2018. Nord City are un amplasament foarte bun, pe Bld Pipera, in imediata proximitate a showroomului Porsche Nord si a cladirilor de birouri din zonă, cu un acces facil catre Metrou Aurel Vlaicu si Parcul Herastrau, dar si catre centrele comerciale Promenada Mall, Baneasa Shopping City sau institutii de invatamant de prestigiu ca British School of Bucharest, Scoala Americana, Scoala Germana, Liceul Francez sau Liceul Jean Monnet.

Dezvoltarea urmeaza sa includa aproximativ 96 de apartamente premium in prima faza a proiectului, cu un concept de dezvoltare modern si o arhitectura ce va seta un nou standard locativ pentru Nordul Bucurestiului. Astfel, Nord City vine cu un nou concept de locuire "Smart Quality Living", definit atat prin compartimentarea inteligenta, mixul de materiale de calitate cat si prin facilitatile puse la dispozitie locatarilor ca spatii verzi, gradini interioare, locuri de joaca pentru copii si parcari subterane.

"Nord City aduce un suflu nou zonei Bld Pipera-Aviatiei, fiind alegerea fireasca de locuire pentru angajatii care lucreaza la corporatiile din cladirile de birouri, atat pentru faptul ca reduce semnificativ timpul pierdut intre casa si birou, cat si pentru ca seteaza un standard de viata: Smart Quality Living", afirma reprezentantii R&D Advisers, agentul exclusiv al proiectului.

"Nordul Bucurestiului este zona cu cea mai puternica si solida crestere din ultimii anii, din punct de vedere imobiliar pe segmentele office si comercial, iar cresterea cererii pe segmentul rezidential este doar a consecinta fireasca a nevoii de locuire in spatii de calitate, in zona cea mai dinamica din punct de vedere economic si social," afirma Damian Serban – Managing Director R&D Advisers.

Etichete: Bucureşti, cartier bucuresti, cartier pipera, Pipera

0/1 COMENTARII
Alexandra
04 iul 13:56
+0
VOTURI
-0
Noua (mie si sotului) firma ne-a dat un apartament in Cosmopolis si chiar daca nu e in Bucuresti ajungem in timp util la munca deoarece e libera centura dimineata.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE