Un nou PROTEST este anunţat pentru duminica seara în Bucureşti. CNA este vizatO nouă manifestaţie faţă de ordonanţele privind graţierea şi schimbarea codurilor penale este anunţată pe Facebook, de această dată fiind vizat sediul Consiliului Naţional al Audiovizualului.

Un nou PROTEST este anuntat pentru duminica seara in Bucuresti
Un nou PROTEST este anunţat pentru duminica seara în Bucureşti
Foto: b365.ro

"Duminică seară am avut parte de un protest frumos şi civilizat, unde peste 28.000 de oameni din Bucureşti au spus clar că nu doresc amnistia şi graţierea. Tot ieri am observat că unele televiziuni manipulează fără ruşine, iar CNA-ul nu îşi face treaba. Este momentul să îi vizităm", este mesajul postat pe reţeaua de socializare.

"Apoi mergem la Ministerul Justiţiei, iar în final, la Guvern. Nu vrem demisia Guvernului, vrem să îşi respecte promisiunile pentru care a fost ales", se mai arată în mesajul publicat pe Facebook.

Oamenii sunt aşteptaţi în Piaţa Universităţii la ora 17.00, iar la 18.00 se va porni în marş spre sediul CNA.

VEZI ŞI Peste 20.000 de oameni au PROTESTAT în faţa Guvernului împotriva legii GRAŢIERII UPDATE GALERIE FOTO

Etichete: CNA, protest Bucuresti, protest guvern

0/1 COMENTARII
Lupsa
25 Jan 14:42
+0
VOTURI
-0
Oferta care merita: lucru acasa. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:onlineproiect86@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE