Un nou PROTEST în Capitală prin care s-a cerut DEMISIA lui Gabriel Oprea, luni seară VIDEOCirca 300 de persoane au participat la protestul organizat pentru a cere demisia vicepremierul Gabriel Oprea, luni seară. Oamenii au scandat "Demisia", "Demnitari fără girofar", "Ruşine să vă fie", "Nu e Oprea la ciolan interesul naţional", "Jos Ponta","Oprea nu reziști/ Nici cu mii de securiști" și "Oprea face crime, Ponta îl susține!". Protestul a început la orele 18 și a avut loc în Piața Victoriei.

VIDEO de la protest AICI

"Când v-ați supărat că Traian Băsescu s-a luat de Arafat, ați ieșit în stradă!
Când v-a supărat Victor Ponta, ați ieșit în stradă, arătând că, dacă vreți, puteți răsturna un guvern și puteți pune un președinte!

Acum, se pregătește o mușamalizare de proporții, oamenii aceluiași sistem încercând să îl arunce în uitare pe polițistul Bogdan Gigină, a cărui viață s-a sfârșit inutil, pentru ca vicepremierul Gabriel Oprea să se întoarcă acasă de la crâșmă!

Haideți să ne INDIGNĂM ÎN STRADĂ și să cerem DEMISIA lui Gabriel Oprea din Guvern! Acum!", anunțau organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului. 

Circa 1000 de persoane au protestat duminica in Bucuresti, cerand demisia ministrului de Interne Gabriel Oprea, ca urmare a lipsei de reactie si a implicarii in cazul politistului Bogdan Gigina care a murit in timp ce insotea coloana oficiala a acestuia. 

CITEȘTE ȘI Gabriel Oprea, PRIMA REACȚIE: Nu am văzut accidentul, nu am știut că e vorba de un accident

Etichete: bogdan gigina, gabriel oprea, Piaţa Victoriei, protest

0/1 COMENTARII
ilie
27 Oct 07:38
+0
VOTURI
-0
Pe cat ne indignam de data asta? Macar 50 de lei? Ca aia de la presedentiale nici de-o bere n-au ajuns!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE